CZ SK EN

ŠÉFKA KB SMARTPAY JITKA PALATOVÁ JE MEZI NEJVLIVNĚJŠÍMI ŽENAMI ROKU 2024

Vydáno dne: 12. 6. 2024 9:48 KB SmartPay

Generální ředitelka KB SmartPay Jitka Palatová byla zařazena do žebříčku Forbesu Nejvlivnější ženy Česka 2024. Pod jejím vedením již druhým rokem společnost KB SmartPay napomáhá digitalizaci Česka poskytováním řešení pro příjem bezhotovostních plateb.

„Umístění v žebříčku nejvlivnějších žen je pro mě velkým uznáním a poctou. Zároveň to vnímám jako příležitost inspirovat další ženy, aby se nebály jít za svými sny a ambicemi ve světě financí, který byl dlouho považován za ryze mužskou doménu. Věřím, že můj příběh může být důkazem, že i v tomto odvětví se ženy dokáží prosadit a zanechat výraznou stopu,“ uvedla Jitka Palatová.

Jitka Palatová stojí v čele KB SmartPay, jednoho z lídrů na trhu platebních služeb v Česku. Své více než dvacetileté zkušenosti ve financích předává dál jako mentorka a certifikovaná koučka. V Komerční bance působí jako interní kouč pro bono a v rámci programu Odyssey ve spolupráci s Českým olympijským výborem se věnuje rozvoji žen ve sportu.

Pod jejím vedením KB SmartPay již druhým rokem výrazně přispívá k digitalizaci Česka a rozvoji bezhotovostní ekonomiky. Díky inovativním projektům, jako je Česko platí kartou, který podnikatelům umožňuje na rok zdarma vyzkoušet výhody přijímání platebních karet, KB SmartPay napomáhá růstu podnikání a zefektivnění platebních služeb.

Žebříček Forbesu Nejvlivnější ženy Česka oceňuje nejen profesní úspěchy a vliv, ale také schopnost oceněných žen inspirovat a motivovat okolí. Tyto ženy svým působením přispívají k pozitivním změnám v české společnosti a vytváří příležitosti pro další generace.

O společnosti KB SmartPay

KB SmartPay je obchodní značka společnosti Worldline Czech Republic, s.r.o. reprezentující na českém trhu alianci společnosti Worldline NV/SA a Komerční banky a. s. Společnost KB SmartPay obsluhuje v ČR více 25 000 zákazníků a provozuje více než 50 000 platebních terminálů a platebních bran. Více informací naleznete na webových stránkách www.kbsmartpay.cz.

Skupina Worldline

Skupina Worldline je evropským lídrem a zároveň čtvrtou největší společností na světě v oblasti platebních styku a transakčních služeb. Poskytuje trvale udržitelné služby nové generace a umožňuje tak svým zákazníkům nabídnout koncovým spotřebitelům inovativní a moderní řešení pro jejich potřeby. Společnost Worldline působí ve více než 50 zemích světa a zaměstnává více než 20 000 zaměstnanců. Více informací o skupině Worldline naleznete na www.worldline.com.

Kontakt pro média:

Crest Communications

Veronika Hášová

tel.: +420 737 230 060

e-mail: veronika.hasova@crestcom.cz

Soubory ke stažení

Obrázky
JP_foto1_Harper‘s Bazaar, Petr Kozlík.jpg
JP_foto1_Harper‘s Bazaar, Petr Kozlík.jpg
JP_foto2_Harper‘s Bazaar, Petr Kozlík.jpg
JP_foto2_Harper‘s Bazaar, Petr Kozlík.jpg
JP_foto3_Harper‘s Bazaar, Petr Kozlík.jpg
JP_foto3_Harper‘s Bazaar, Petr Kozlík.jpg
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.