CZ SK EN

PODZIMNÍ INTERAKTIVNÍ WEBINÁŘE SCHNEIDER ELECTRIC

Vydáno dne: 15. 9. 2020 14:09 Schneider Electric

Odborníci ze společnosti Schneider Electric připravili podzimní školící webináře zaměřené na představení novinek a konkrétních řešení. Navazují tak na předchozí série úspěšných webinářů, které odstartovaly v období jarní pandemie a u partnerů a klientů se setkaly s pozitivní odezvou. Na vybraný webinář je potřeba se přihlásit přes jednoduchý formulář zde: https://www.se.com/cz/cs/about-us/events/local/online/webinar.jsp. Začátek je vždy od 9:00 hod. a skrze on-line chat lze pokládat otázky přímo školícímu odborníkovi. Záznam webinářů je k dispozici zpětně na tomto odkazu zde: https://www.se.com/cz/cs/about-us/events/local/online/recorded-webinar.jsp.

„Řešíme to digitálně"
Společnost Schneider Electric v minulosti uspořádala on-line interaktivní semináře např. k otázkám výběru dobíjecích stanic pro elektromobily nebo k údržbě a dohledu nad elektroinstalací prostřednictvím rozšířené reality a HMI. Semináře je možné si zpětně přehrát zde. V září bude zájemcům představena modernizace IT infrastruktury v souladu s Edge Computingem či nové řady designových vypínačů a zásuvek Sedna Design a Sedna Elements. V říjnu se bude odborník na elektromechanickou, elektronickou a bezpečnostní detekci věnovat představení produktů řady Telemecanique Sensors a jejich využití v praxi.

Webináře jsou velkou pomocí pro naše klienty, kteří nemusí trávit čas cestováním na různá školení. Mají možnost být buď on-line a zeptat se přímo na to, co je zajímá, nebo si je přehrát zpětně a s případnými dotazy nás následně kontaktovat. O zájmu svědčí i samotná účast, která přesahuje v průměru stovku účastníků. Podle zpětné vazby, kterou nám někteří účastníci školení zaslali, preferuje 24 % z nich on-line formu, 76 % vyhovuje on-line i živý seminář. Další sérii seminářů plánujeme i v listopadu a prosinci. Zaměříme se na nich např. na nejpalčivější dotazy z praxe týkající se frekvenčních měničů nebo na měření elektrické energie v budovách či strojní a procesní bezpečnost pro průmyslové aplikace," říká Marek Smolko ze společnosti Schneider Electric.

Přehled podzimních webinářů (vždy od 9:00 hod.)
16. 09. 2020 Modernizujte svou IT infrastrukturu v souladu s Edge Computing
Edge Computing - trendy a modernizace IT infrastruktury v době překotné digitalizace.
Školitel: Pavel Blahut
Přihlášení zde.

29. 09. 2020 Nové vypínače a zásuvky Sedna
Představení nové řady vypínačů a zásuvek Sedna Design a Sedna Elements. Na webináři se dozvíte hlavní výhody jednotlivých produktů, technické zajímavosti a vlastnosti elektronických prvků.
Školitel: Robert Šimčík
Přihlášení zde.

14. 10. 2020 Spolehlivá detekce je základem spolehlivosti vašeho provozu ... proto Telemecanique Sensors
Telemecanique Sensors: představení elektromechanické, elektronické a bezpečnostní detekce, nedostižné vlastnosti jednotlivých produktů, použití v praxi.
Školitel: Antonín Zajíček
Přihlášení zde.


O společnosti Schneider Electric
Schneider Electric je hlavní hráč v oblasti digitální transformace, automatizace a řízení energií. Poskytuje řešení pro domácnosti, budovy, datová centra, infrastrukturu a průmysl. Společnost je zastoupena ve více než stovce zemí a je nezpochybnitelným lídrem ve správě napájení, zejména u zařízení s vysokým napětím, dále v oblasti zabezpečení napájení a automatizačních systémech. Poskytujeme integrovaná efektivní řešení, která kombinují energii, automatizaci a software. V rámci našeho globálního ekosystému spolupracujeme s největší komunitou partnerů, integrátorů a vývojářů. Díky naší otevřené platformě tak můžeme zajišťovat provozní efektivitu i kontrolu procesů v reálném čase. Věříme, že skvělí lidé a partneři dělají ze Schneider Electric stejně tak skvělou společnost a že náš závazek vůči inovacím, rozmanitosti a udržitelnosti zaručuje, že heslo „Life is on" platí všude, pro každého a v každém okamžiku. Více na www.se.com

Kontakt pro media:
Crest Communications
Michaela Šimková
Tel.: 602 212 093
michaela.simkova@crestcom.cz

Soubory ke stažení

Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.