Klient

OBJEDNÁME

resources/f/klienti/216/logo/327574229_568101495221984_8252116340480791668_n.jpg

https://objedname.eu/

Objednáme sdružuje restaurace, které společně vyvíjejí vlastní komplexní objednávkový systém. Princip je takový, že zapojené restaurace navrhují nové funkce, vzájemně o nich hlasují a ty nejlepší návrhy Objednáme implementuje. Za roky fungování tak vznikl komplexní ekosystém, který se neustále posouvá vpřed a obslouží každou činnost restaurace – od e-shopu a mobilní aplikace na míru, přes zařízení pro personál v restauraci až po aplikaci pro kurýry. Restaurace kromě fixní sazby neplatí žádná procenta navíc – předem tak ví, s jakými náklady počítat.

OBJEDNÁME

Vydáno dne: 21.10.2024

SPOLEčNOST OBJEDNáME SPOUšTí APLIKACI ERIDE 2.0, KTERá PROPOJUJE řIDIčE A RESTAURACE BEZ ZBYTEčNýCH PROSTřEDNíKů. ROZVážKOVýM řIDIčůM ZAJISTí STOPROCENTNí PROVIZE

Společnost Objednáme, poskytující komplexní digitální objednávkový systém pro restaurace, spustila novou mobilní aplikaci eRide 2.0. Tato aplikace je navržena tak, aby napřímo propojila restaurace s řidiči, kteří mají zájem rozvážet jídlo zákazníkům, a to za podmínek, na kterých se vzájemně dohodnou bez jakéhokoliv dalšího zprostředkovatele a poplatků. Aplikace tak přináší revoluci na trh rozvozů jídla tím, že nabízí spravedlivý a efektivní systém pro všechny zúčastněné strany.

Read More

OBJEDNÁME

Vydáno dne: 03.10.2024

RESTAURACÍM ZAČÍNÁ HLAVNÍ SEZÓNA OBJEDNÁVEK PŘES ROZVOZ. V CHLADNÝCH MĚSÍCÍCH ROSTOU PRŮMĚRNĚ O 30 PROCENT

Společnost Objednáme, poskytující komplexní digitální objednávkový systém pro restaurace, provedla průzkum na téma uzavírání letních zahrádek a začátku sezóny rozvozů. Uzavření zahrádek znamená pro restaurace pokles tržeb v průměru o 35 procent, v chladných měsících však průměrně o 30 procent roste počet rozvážených objednávek, kterými lze pokles tržeb vyrovnat.

Read More

OBJEDNÁME

Vydáno dne: 26.08.2024

ČEŠI JSOU PŘI PLACENÍ SPROPITNÉHO ZAOKROUHLOVAČI. PRŮMĚRNÉ DÝŠKO JE 23 KORUN

Společnost Objednáme provedla průzkum na téma spropitné. Vyplývá z něj, že Češi jsou zatím stále spíše „zaokrouhlovači“, než že by dýško dávali jasným procentem z útraty, například deset či patnáct procent. V tomto roce činila průměrná výše peněz od cesty přes dovoz 23 korun, což je průměrně asi jen pět procent z výše objednávky. Negativní vliv na výši spropitného má i zdražování.

Read More

OBJEDNÁME

Vydáno dne: 23.07.2024

PIZZA SE V NAŠEM JÍDELNÍČKU ZABYDLELA, ČEŠI ALE MAJÍ SVÉ SPECIFICKÉ CHUTĚ I SEZÓNNÍ PREFERENCE

Praha 23. července 2024 – Původem italská pizza si našla cestu do srdcí Čechů a stala se jedním z nejoblíbenějších pokrmů v zemi. Přestože v žebříčku našich nejoblíbenějších jídel stále drží prim česká klasika – svíčková, řízek, guláš a knedlo-vepřo-zelo, tak mezi nejprodávanější jídla v restauracích pizza bezesporu patří. A získává si další příznivce, zejména u mladší generace, protože je často volbou občerstvení pro neformální setkání s přáteli nebo při sledování filmu a sportovních událostí. Přestože klasické italské receptury jsou stále populární, podle společnosti Objednáme si český trh vyvinul své vlastní preference a chutě.

Read More

OBJEDNÁME

Vydáno dne: 16.07.2024

SPOLEČNOST OBJEDNÁME VYZÝVÁ MAJITELE RESTAURACÍ K AKCI

Praha 16. července 2024 – Objednáme vyzývá majitele všech restaurací a gastro podniků v Česku: „Zapojte se do naší skupiny a řekněte nám, co byste potřebovali.“ Co z toho budou restauratéři mít? Digitální systém šitý na míru vlastním potřebám, který se mohou rozhodnout kdykoliv začít využívat.

Read More

OBJEDNÁME

Vydáno dne: 20.06.2024

STARTUP OBJEDNÁME UŽ DIGITALIZOVAL PŘES 500 RESTAURACÍ. NYNÍ BROJÍ PROTI VYSOKÝM PROVIZÍM DOVÁŽKOVÝCH SLUŽEB

Zavedené donáškové firmy si účtují téměř třetinu z ceny každé objednávky. Český startup Objednáme, poskytující komplexní digitální objednávkový systém pro restaurace, chce skrze novou funkci restauracím usnadnit provoz vlastních rozvozů a snížit tak i cenu pro koncové zákazníky.

Read More