NOVÝ ZAJIŠTĚNÝ FOND PROTECTIVE 13 SKUPINY KB LÁKÁ NA GARANCI A INVESTICE V EUROZÓNĚ

Publikované dňa: 1. 9. 2021 14:54 KOMERČNÍ BANKA

Komerční banka s KB Pojišťovnou otevírají nový zajištěný fond Protective 13, který investuje v eurozóně. Upisovací období trvá až do 3. prosince 2021.

o 4,5 %. Dařit se má i České republice s růstem 4,5 % v roce 2022. To po propadu v loňském roce přináší velké příležitosti. „Svět se pomalu vzpamatovává z pandemie a ekonomiky ožívají. Právě nyní je tak ideální příležitost využít apetitu trhů po růstu a zúročit úspory, které Češi mají vlivem odložené spotřeby. Otevíráme proto s Komerční bankou zajištěný fond Protective 13, který investuje v rostoucí Evropě,“ uvádí David Leiss, ředitel oddělení Produktového vývoje KB Pojišťovny.

Nový zajištěný fond Protective 13 investuje v eurozóně v rámci indexu EURO STOXX 50. Ten je předním evropským indexem akcií největších a nejziskovějších společností v eurozóně, které jsou obchodovány na světových burzách. Index zahrnuje celkem 50 akcií z 8 zemí: Belgie, Finska, Francie, Německa, Irska, Itálie, Nizozemska a Španělska. Zajištěný fond Protective 13 navíc přináší 100 % garanci návratnosti vložených prostředků a je otevřený v rámci investičního životního pojištění Vital Invest novým i stávajícím klientům. Upisovací období končí 3. prosince 2021, splatnost fondu je v roce 2027.

Pavel Zúbek

Komunikace KB

mobil.: +420 725 420 107

pavel_zubek@kb.cz

KB Pojišťovna je obchodní značka, kterou Komerční pojišťovna, a.s., (poskytovatel produktu) používá k marketingové komunikaci.

Súčasní klienti
Referenční klienti