ELEMENT LETŇANY: INVESTIČNÍ BYDLENÍ NYNÍ S JEŠTĚ VÝHODNĚJŠÍM ZHODNOCENÍM

Publikované dňa: 1. 3. 2019 9:35 GEOSAN DEVELOPMENT

Investice do nemovitosti v atraktivní lokalitě s dobrou dopravní dostupností je považována za jednu z nejbezpečnějších investic se stabilním výnosem, a to nejen v kontextu aktuální situace na trhu s bydlením, ale i dlouhodobě. Průměrná cena nových bytů v Praze v závěru loňského roku vzrostla na přibližně 106 000 korun za metr čtvereční a ani v dohledné době se podle odborníků žádný znatelný pokles cen realit nechystá. Spíše naopak. I proto nyní, šest měsíců před dokončením rezidenčního projektu Element Letňany v Praze 9, přichází společnost Geosan Development se speciální nabídkou: rokem bydlení zdarma.

„Rok bydlení zdarma je naše aktuální akce, kdy zájemcům nabízíme ještě lepší podmínky pro pořízení nového bytu v projektu Element Letňany. Po dobu celého jednoho roku za ně pokryjeme náklady spojené s provozem bytu, tzn. vodné a stočné, provoz výtahu apod. Díky tomu investoři dosáhnou na ještě významnější zhodnocení svých financí než dosud," komentuje Lada Kuncová, vedoucí prodeje a marketingu společnosti Geosan Development.

Rezidenční projekt Element Letňany čítá 107 bytů v dispozicích od 1+kk do 3+kk. Čtyřpodlažní bytový dům se třemi vchody vyrůstá v ulici Tupolevova v Letňanech, které se od dostavby metra linky C řadí mezi atraktivní pražské lokality. Každý byt disponuje praktickou komorou a klienti mají možnost přikoupení zděného sklepa a parkovacího stání v suterénu domu. Vybrané byty jsou vybaveny rekuperační jednotkou, která zajišťuje pravidelný přísun čerstvého vzduchu do interiérů. Samozřejmostí jsou prostorné kolárny a kočárkárny. Stěhování prvních obyvatel se očekává letos v září.

www.geosan-development.cz
www.element-letnany.cz


Společnost Geosan Development byla založena v roce 1998 s původním názvem Homolka Group a cílem developersky připravit a realizovat výstavbu obytného souboru Homolka v Praze 5. V roce 2001 do společnosti vstoupil silný partner - akciová společnost Geosan Group. Díky tomu se do současnosti podařilo dokončit již 22 novostaveb pro bydlení s více než 2 000 byty. Mezi nejnovější projekty společnosti patří Rezidence Neklanka na pražském Smíchově. Geosan Development aktuálně staví Element Letňany v Praze 9 s předpokládaným dokončením v létě 2019 a zároveň připravuje rezidenční projekty na Chodově, ve Vršovicích a také v Liboci, Břevnově a Libni. Další lokalitou, ve které společnost aktuálně působí, je Středočeský kraj: přípravné práce na projektu Viladomy Zbuzany byly již zahájeny. V říjnu 2018 společnost rozšířila spektrum svého podnikání o kancelářské nemovitosti, když koupila administrativní komplex Nagano Office & Technology Park v Praze 3 s celkovou plochou 26 000 metrů čtverečních.

Pro více informací kontaktujte:

Crest Communications, a.s.
Denisa Kolaříková

Account Manager
Gsm: +420 731 613 606
email: denisa.kolarikova@crestcom.cz
www.crestcom.cz

Kamila Čadková
Account Director
Gsm: +420 731 613 609
email: kamila.cadkova@crestcom.cz
www.crestcom.cz

Prílohy

Obrázky
2kk_obyvaci_pokoj_1.jpg
2kk_obyvaci_pokoj_1.jpg
3kk_detsky_pokoj.jpg
3kk_detsky_pokoj.jpg
3kk_loznice.jpg
3kk_loznice.jpg
3kk_obyvaci_pokoj_2.jpg
3kk_obyvaci_pokoj_2.jpg
Element_Letnany_pohled_z_Bukovecke_ulice.jpg
Element_Letnany_pohled_z_Bukovecke_ulice.jpg
Element_Letnany_pohled_z_Tupolevovy_ulice_2.jpg
Element_Letnany_pohled_z_Tupolevovy_ulice_2.jpg
Súčasní klienti
Referenční klienti