TPA

resources/f/klienti/48/logo/TPA_Logo_combi_Green on white.jpg

http://www.tpa-group.cz/cs

Skupina TPA Group poskytuje v České republice své služby od roku 1993 a působí celkem ve dvanácti zemích střední a jihovýchodní Evropy. Poskytuje služby zejména v oblastech daňového poradenství, vedení účetnictví, auditu, oceňování a poradenství při akvizicích.  Zaměřuje se především na korporátní klienty podnikající na mezinárodní úrovni v oblasti střední a jihovýchodní Evropy. Skupina TPA Group je nezávislým členem aliance Baker Tilly Europe Alliance, jejímiž dalšími členy je celosvětová poradenská síť Baker Tilly International a samostatný člen Baker Tilly International, Baker Tilly v Německu. Díky členství v Baker Tilly Europe Allience nabízí skupina TPA Group svým klientům služby globální sítě Baker Tilly International, která patří do první desítky celosvětových poradenských sítí.

 

Tlačové správy

Publikované dňa: 14. 10. 2015 11:52 TPA

Novela zákona o účetnictví, která v nedávné době vstoupila v platnost, například opětovně umožňuje vést jednoduché účetnictví. Ale jen některým, přesně specifikovaným účetním jednotkám, které musí splnit daná kritéria. Další novinkou je zavedení kategorizace účetních jednotek, kategorizace skupin účetních jednotek, ale také velmi překvapivé snížení limitů pro sestavení konsolidované účetní závěrky.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 8. 10. 2015 19:02 TPA

Česká republika a Polsko nejaktivnějšími a pro investory nejatraktivnějšími zeměmi na trhu M&A v CEE Podle prognózy poradenské společnosti TPA Horwath bude rok 2015 rekordním rokem co do počtu, tak i objemu uzavřených M&A transakcí v regionu CEE, zejména pak v České republice. „I když zatím není možné toto tvrzení ověřit oficiálními statistikami, protože mnoho transakcí bude ukončeno až v posledním čtvrtletí 2015, dle našeho odhadu skončí letošní rok minimálně 10 % nárůstem v ČR a 7 % pro CEE, “ říká Igor Mesenský, partner TPA Horwath

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 7. 10. 2015 19:06 TPA

Jiří Hlaváč, partner TPA Horwath, byl jmenován členem Poradního sboru ministra spravedlnosti pro obor ekonomika, odvětví ceny a odhady. Jmenovací dekret převzal 23. 9. 2015 z rukou ministra spravedlnosti Roberta Pelikána.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 22. 9. 2015 19:09 TPA

Odborníci TPA Horwath z několika zemí Evropy diskutovali na realitní konferenci CEDEM CEE 2015 v panelu Daňové aspekty transakcí v České republice, Polsku, Rumunsku a na Slovensku. Diskuze byla zaměřena na novinky a nejdůležitější otázky realitních transakcí z hlediska daňových systémů v regionu střední a východní Evropy.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 26. 8. 2015 18:48 TPA

Tomáš Podškubka, Senior Manager TPA Horwath, úspěšně složil zkoušku RICS APC (Assessment of Professional Competence) u institutu RICS (The Royal Institution of Chartered Surveyors) a stal se tak jedním z nejkvalifikovanějších odborníků v oblasti oceňování nemovitostí. Členství v této celosvětově uznávané organizaci potvrzuje jeho odbornost na mezinárodní úrovni.

Zobraziť celú správu

Prílohy
TPA

Súčasní klienti
Referenční klienti