SK CZ EN

FinGO

https://www.fingo.cz/

Digitální finančně-poradenská společnost FinGO.cz začala v České republice působit v roce 2021 s cílem přinést makléřům i klientům pohodlí, férovost a díky digitálním technologiím také příležitost, jak oslovit nové klienty. V současnosti má společnost přes 580 vázaných zástupců, kteří působí po celé České republice. V roce 2022 patřila k nejrychleji rostoucím makléřským společnostem, přičemž v oblasti úvěrů rostla nejrychleji ze všech. Významný podíl produkce FinGO.cz pochází z online příležitostí, které společnost sama vytváří pro své vázané zástupce.
Společnost FinGO je součástí lokální investiční skupiny InTeFi Capital podnikatele a investora Lukáše Nováka. Skupina vlastní a řídí české a slovenské společnosti z oblastí informačních technologií, financí, a real estate developmentu. Podíl vlastní například v technologické skupině BiQ Group, která vytváří komplexní a udržitelné IT projekty s budoucností. Společnost FinGO.sk byla založena před pěti lety a stala se jednou z nejrychleji rostoucích společností ve svém oboru na Slovensku. Více než 1100 odborníků působí ve všech 79 okresech Slovenska a stará se o téměř 110 000 spokojených klientů.

Tlačové správy

Publikované dňa: 24. 7. 2023 9:30 FinGO

S letním obdobím přichází i nevyzpytatelné počasí. Vysoké teploty a rychlé změny tlaku často vytvářejí ideální podmínky pro bouřky, které sice nabízejí příjemné osvěžení v horkých dnech, mohou však za sebou také zanechat ničivé škody na majetku.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 18. 7. 2023 10:00 FinGO

Sezóna letních dovolených je v plném proudu. To pro mnohé znamená usednout na několik hodin za volant a řídit, často ve ztížených podmínkách. Horko, neklidní spolucestovatelé, křik, dohadování nebo naopak hrobové ticho, které uspává – to vše může ovlivnit pozornost šoféra a vést k nepříjemnostem v podobě nehody. Většina z nás myslí na zdravotní pojištění, které již bývá při cestách do zahraničí standardem, ale co auto? Odřené blatníky jsou to nejmenší. Může se však stát, že ze zahraničí svým autem nebudete moct odjet! Co dělat? Jak zaplatit opravu, odtah apod.?

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 13. 7. 2023 9:00 FinGO

Pojištění je zásadní součástí správy majetku. Pomáhá ochránit hodnotu investic a dodává klid díky jistotě finanční ochrany před nepředvídatelnými událostmi. Ale co když je pojištění nedostatečné? Co když pojistka nepokrývá plnou hodnotu majetku? To je stav, kterému se říká podpojištění, a může mít vážné důsledky.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 11. 7. 2023 12:06 FinGO

Chystáte se na dovolenou do zahraničí? Specialista na cestovní pojištění Irena Jakobová ze společnosti FinGO.cz nám poskytla 10 rad, proč si pojištění sjednat a jak ho nastavit, aby efektivně krylo všechny případné potíže spojené s cestováním a pobytem v zahraničí.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 19. 6. 2023 9:30 FinGO

Rozhovor s Martinem Milekem, specialistou na investice ze společnosti FinGO, ve kterém odkrýváme výhody spoření do zlata pro ochranu hodnoty úspor a možnost zajištění v důchodu. Martin Milek poskytuje cenné rady ohledně fyzického i tzv. „papírového“ zlata a zdůrazňuje důležitost dlouhodobého investičního horizontu. Investice do zlata je podle něj zajímavou formou diverzifikace portfolia a ochrany před ekonomickou nestabilitou.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Sme členom Asociácie
Public Relations Agentúr (APRA)
od 28. júna 2005.
Sme držiteľom CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. decembra 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.