KB SmartPay

resources/f/klienti/194/logo/logo.png

https://www.kbsmartpay.cz/

KB SmartPay poskytuje kompletní řešení pro akceptaci karet všem typům podniků od malých podnikatelů přes střední podniky až po velké mezinárodní společnosti. Nabízí platební terminály a platební brány a širokou škálu doplňkových služeb. Společnost je součástí Worldline Group, společnosti s více než 40letými zkušenostmi v oblasti bezkontaktních transakčních metod a platebních technologií. Dále spolupracuje s Komerční bankou a provozuje více než třicet tisíc terminálů a platebních bran v České republice. Denně zpracuje více než 300 000 platebních transakcí.

Tlačové správy

Publikované dňa: 30. 11. 2023 13:15 KB SmartPay

Loňský prosinec byl měsícem, kdy proběhlo nejvíc transakcí přes internet – celkem jich obchodníci pomocí platební brány GoPay přijali přes šest milionů. Základ je při online nákupech chránit svá osobní a karetní data. Bude i letos rekordní prosinec a nahraje opět předvánoční čas nákupům online?

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 12. 9. 2023 11:50 KB SmartPay

Zcela běžně už se setkáváme se samoobslužnými terminály od společnosti KB SmartPay, díky kterým můžeme na pokladnách zaplatit bez pomoci obsluhy. Najdou využití v každodenním životě a nově začínají být populární například i v oblasti elektromobility. Dokáží lidem ušetřit spoustu času, ale nesou také svá rizika.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 7. 9. 2023 11:30 KB SmartPay

Společnost KB SmartPay ve spolupráci s Mastercard a Komerční bankou přišla s novou kampaní, jejímž cílem je přiblížit živnostníkům výhody služby PayPhone, díky které si mohou navýšit tržby až o 30 %. S kampaní přicházejí začátkem září, kdy startuje nový školní rok a mnozí obchodníci se začínají chystat už i na vánoční svátky. Součástí kampaně jsou dvě krátká informativní videa, která vysvětlují přínos služby PayPhone. Tvůrcem videí je agentura Mevea.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 26. 7. 2023 9:55 KB SmartPay

Praha 26. července (ČTK)

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 17. 7. 2023 12:00 KB SmartPay

Společnost KB SmartPay nedávno vydala na svých sociálních sítích sérii videí, v nichž tři podnikatelky z různých odvětví vysvětlují přínosy, které jim osobně přináší přijímání bezhotovostních plateb. S kampaní KB SmartPay přichází na začátku léta, kdy se mnoho drobných podnikatelů chystá využít letní sezónu k prodeji svých výrobků či nabídce služeb. Tvůrcem videí je agentura Fairways a jejich kameramanem pak zkušený Petr Kořínek.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti