FIDELITY INTERNATIONAL

resources/f/klienti/110/logo/fidelity-international-logo.jpg

https://www.fidelity.cz/

Fidelity International byla založena v roce 1969 a poskytuje investiční služby a produkty soukromým a institucionálním investorům. Od ostatních globálních investičních společností se liší zejména formou vlastnictví. Jedná o čistě privátní, soukromou společnost vlastněnou přímo členy zakládající rodiny a managementem firmy. Společnost klade veliký důraz na provádění podrobných analýz, na jejichž základě pak identifikují pro klienty nejvýhodnější investiční příležitosti. Její speciální týmy investičních analytiků a odborníků působí ve všech hlavních finančních centrech světa - v Londýně, Frankfurtu, Paříži, Hong Kongu, Tokyu, Singapuru, Soulu, Delhi, Mumbai a v Sydney. V současné době administruje aktiva ve výši 87 mld USD (assets under administration) a globálně pro klienty nainvestovala 290 mld USD ve 25 zemích napříč Evropou, Asií, Tichomořím, středním Východem a jižní Amerikou. V České republice Fidelity působí od roku 2012 a mezi její klienty patří celá řada významných institucionálních i privátních klientů, všechny významné banky, pojišťovny, finanční společnosti a nezávislí finanční poradci, kteří koncovým investorům zprostředkovávají investiční fondy této globální investiční společnosti.

Tlačové správy

Publikované dňa: 7. 12. 2017 12:46 FIDELITY INTERNATIONAL

•Na trzích zažijeme pravděpodobně fázi konsolidace, nebo možná i mírný pokles směrem dolů. •Do konce desetiletí je očekávaný nominální růst výnosů včetně dividend 3 – 4 % ročně. •Předpovědi centrálních bank ohledně vývoje úrokových sazeb budou velmi pravděpodobně naplněny. •Rok 2018 může zažít „černé labutě“ na finančních trzích při eskalaci konfliktů na Blízkém východě nebo se Severní Koreou. Jak uvádí Dominic Rossi, globální CIO pro oblast akcií ve Fidelity International: „Pro investory bude mnohem náročnější proplout rokem 2018 než tím letošním. Myslím, že budeme mít štěstí, když se v příštích dvanácti měsících dočkáme pozitivních výnosů akcií. Bude to určitě rok, kdy se budeme raději soustředit na alfu, tedy vlastní um a schopnosti, než na tržní beta, tedy rizikovost instrumentů.“

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 30. 11. 2017 11:45 FIDELITY INTERNATIONAL

Čerstvé výsledky vývoje inflace v Německu ukazují, že meziroční inflace zrychlila na 1,8 % a překonala očekávání trhu, které bylo 1,7 %. Inflačně vázané dluhopisy nyní představují poměrně zajímavou investiční příležitost, zejména v USA. „V případě evropských a britských dluhopisů navázaných na inflaci zaujímáme spíše neutrální postoj,“ upřesňuje David Simner z Fidelity International.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 23. 11. 2017 14:18 FIDELITY INTERNATIONAL

Pokračující poptávka po výnosech nahrává podle odborníků z Fidelity International dluhopisům s vysokým výnosem a rizikovějším aktivům. Současná situace je charakterizována silným ekonomickým růstem, nízkou inflací, silnými korporátními fundamenty a optimistickými, nicméně stále obezřetnými, centrálními bankami.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 16. 11. 2017 15:24 FIDELITY INTERNATIONAL

V několika posledních měsících se akciový index S&P 500 pohyboval na úrovni zhruba 2 400 a stále je možné, že se trh dostane až na 2 700. Podle expertů Fidelity International nelze očekávat další rozšiřování až k několikanásobkům valuace akcií, ale jsme svědky dvouciferného růstu příjmů. Na základě aktuálního výhledu Fidelity International lze očekávat celkové výnosy cca 5–6 %, zejména pokud zůstane volatilita na nízké úrovni. Historie ukazuje, že současná situace může ještě nějakou dobu trvat.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 7. 11. 2017 12:39 FIDELITY INTERNATIONAL

Fidelity International je jednou z prvních společností na trhu, která celosvětově zavádí nový variabilní poplatek za správu fondů. Změna přinese klientům snížení ročního poplatku za řízení fondu a nastavení proměnlivé výše poplatku závislé na výkonnosti fondu. Klienti tak celkově zaplatí částku, která se nachází v předem definovaném pásmu.

Zobraziť celú správu
Súčasní klienti
Referenční klienti