LUXENT

resources/f/klienti/165/logo/logo_luxent.jpg

http://www.luxent.cz

Realitní kancelář Luxent - Exclusive Properties působí na českém trhu od roku 2008 a za 16 let svého fungování se stala jedním z významných aktérů na trhu s exkluzivními nemovitostmi. Nabízí komplexní spektrum služeb od zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitosti přes investiční, finanční a projektové poradenství až po marketingové a analytické služby. Portfolio společnosti zahrnuje rezidenční, historické i komerční objekty. Za dobu své existence kancelář zprostředkovala prodej a pronájem více než 3 000 nemovitostí. Součástí činnosti realitní kanceláře Luxent - Exclusive Properties je také spolupráce s developery. Mezi aktuálně nabízené developerské projekty patří například krkonošské apartmány Harrachov Peaks a Apartmány Albeřice či exkluzivní apartmány Laka Living na Šumavě, komorní projekt Červený Dub v Kostelci nad Černými lesy, luxusní vilová čtvrť Březový háj v Předboji severně od Prahy, Rezidence Brodce u Mladé Boleslavi nebo projekt loftového bydlení v Praze 5 Lofty Anděl. Luxent se věnuje také prodeji rekreačních zahraničních nemovitostí, například ve Vídni, Dubaji, Chorvatsku, Španělsku, Ománu, Indonésii, na Seychelách či projektu Marina Liptov na Slovensku.

Tlačové správy

Publikované dňa: 14. 3. 2022 10:45 LUXENT

Tisková zpráva, 14. 3. 2022 – Zájem o nemovitosti, především ty rekreační, je stále enormní. Jelikož však tuzemská nabídka není schopna jej pokrýt, obrací Češi nyní svou pozornost stále více do zahraničí, například na Slovensko. U slovenské přehrady Liptovská Mara na řece Váh přímo pod Tatrami roste projekt Marina Liptov, který zahrnuje 33 moderních apartmánů v dispozicích od 2+kk do 4+kk. Ty nabízejí možnost aktivního odpočinku ve vlastním zázemí v oblíbené slovenské rekreační lokalitě i příležitost perspektivní investice. Projekt by měl být dokončen koncem příštího roku. Společnost Luxent – Exclusive Properties se stala exkluzivním partnerem pro jejich prodej v České republice.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 28. 12. 2021 14:30 LUXENT

Tisková informace, 28. 12. 2021 – Luxusní segment, zahrnující nevšední nemovitosti v prestižních lokalitách, tvoří svébytnou část rezidenčního trhu. A má své speciální požadavky. Nemovitosti, na které se zaměřuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties, si žádají profesionální makléře s dokonalou znalostí specifik tohoto trhu. Ti vás nyní vezmou na exkurzi do světa exkluzivních realit s několika vybranými neotřelými perličkami.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 9. 11. 2021 10:00 LUXENT

Tisková zpráva, 9. 11. 2021 – V oblíbeném krkonošském středisku Harrachov roste nový komorní projekt Harrachov Peaks, který zahrnuje 16 luxusních apartmánů, včetně tří podkrovních mezonetů. Výhradní prodej jednotek s dispozicemi od 1+kk do 4+kk nyní odstartovala realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties. Horský rezidenční dům skýtá možnost druhého bydlení v přírodě a zároveň investiční příležitost. Dokončení projektu je plánováno na prosinec příštího roku, k předávání jednotek majitelům by mělo dojít v lednu 2023.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 8. 9. 2021 9:40 LUXENT

Tisková zpráva, 8. 9. 2021 – V atraktivní lokalitě Prahy 5, na hranici Smíchova a Radlic přímo pod Dívčími hrady, byla zahájena výstavba originálního a nadčasového developerského projektu – rezidence Garden Lofts v industriálním stylu. Budova zahrnuje 22 luxusních bytových jednotek s terasami, balkony nebo předzahrádkami, které jdou nyní do prodeje. Ten má exkluzivně na starosti realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties. Projekt bude dokončen na jaře roku 2023. Výstavbu pro developera zajišťuje renomovaná stavební společnost Swietelsky.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 10. 8. 2021 10:00 LUXENT

Tisková zpráva, 10. 8. 2021 – V exkluzivním rezidenčním komplexu Březový háj v Předboji, Praha-východ, se pro zájemce otevřel vzorový dům. Dle výhradního prodejce realitní kanceláře Luxent –⁠ Exclusive Properties je většina z 16 luxusních vil včetně jednoho bungalovu z první etapy již prodaná či rezervovaná. V průběhu letošního roku se tak chystá společnost nabídnout ke koupi další 4 domy z té druhé. Dokončení první etapy se plánuje na jaro příštího roku, celý projekt by pak měl finišovat na přelomu let 2022 a 2023.

Zobraziť celú správu

Prílohy
LUXENT

Súčasní klienti
Referenční klienti