LUXENT

resources/f/klienti/165/logo/logo_luxent.jpg

http://www.luxent.cz

Realitní kancelář Luxent - Exclusive Properties působí na českém trhu od roku 2008 a za 16 let svého fungování se stala jedním z významných aktérů na trhu s exkluzivními nemovitostmi. Nabízí komplexní spektrum služeb od zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitosti přes investiční, finanční a projektové poradenství až po marketingové a analytické služby. Portfolio společnosti zahrnuje rezidenční, historické i komerční objekty. Za dobu své existence kancelář zprostředkovala prodej a pronájem více než 3 000 nemovitostí. Součástí činnosti realitní kanceláře Luxent - Exclusive Properties je také spolupráce s developery. Mezi aktuálně nabízené developerské projekty patří například krkonošské apartmány Harrachov Peaks a Apartmány Albeřice či exkluzivní apartmány Laka Living na Šumavě, komorní projekt Červený Dub v Kostelci nad Černými lesy, luxusní vilová čtvrť Březový háj v Předboji severně od Prahy, Rezidence Brodce u Mladé Boleslavi nebo projekt loftového bydlení v Praze 5 Lofty Anděl. Luxent se věnuje také prodeji rekreačních zahraničních nemovitostí, například ve Vídni, Dubaji, Chorvatsku, Španělsku, Ománu, Indonésii, na Seychelách či projektu Marina Liptov na Slovensku.

Tlačové správy

Publikované dňa: 30. 11. 2022 10:30 LUXENT

Tisková zpráva, 30. 11. 2022 – Enormní inflace, nedostatek bytů i stavebních materiálů a rostoucí náklady ve spojitosti s energetickou krizí vede Čechy k hledání zajímavých investic v zahraničí. Poptávka po koupi nemovitostí se tak zvyšuje například v Chorvatsku. Jejich hodnota totiž stále stoupá. Zájemci oceňují také kulturní a jazykovou blízkost a dobrou dojezdovou vzdálenost. Do popředí se nyní dostávají především luxusní byty, domy i apartmány. Současný trend detailněji přiblíží specialistka realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 31. 10. 2022 10:30 LUXENT

Tisková zpráva, 31. 10. 2022 – Ve zrekonstruovaném činžovním domě v Praze 8 vznikl komorní projekt čítající pět mezonetových bytů o velikosti až 233 m2, v nichž se uchovaly např. prvky historického krovu. Jednotky jsou dokončené a připravené k nastěhování. Jejich exkluzivní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 6. 10. 2022 10:30 LUXENT

Tisková zpráva, 6. 10. 2022 – Komorní projekt Lofty Anděl zahrnuje tři exkluzivní byty o rozloze od 104 do 138 m2. Ty se nachází v pátém podlaží zrekonstruovaného nárožního domu v Praze 5 a nesou se v loftovém stylu. Návrh každého z nich odráží jiný design – industriální, art deco či minimalistický. Noví majitelé se budou moct stěhovat již koncem tohoto roku. Prodej exkluzivně zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 6. 9. 2022 10:30 LUXENT

Tisková zpráva, 6. 9. 2022 – Rezidence Brodce s 19 luxusními domy o dispozici 4+kk vyrůstá na okraji městyse Brodce nad Jizerou, pouhých 10 km od Mladé Boleslavi. Jejich výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties. Téměř třetina z nich je již rezervována. Pro zájemce se v polovině roku 2023 chystá otevření vzorového domu. Výstavba projektu by měla být zahájena letos na podzim, jeho dokončení je plánováno na jaro roku 2024.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 11. 8. 2022 12:20 LUXENT

Tisková zpráva, 11. 8. 2022 – Na realitním trhu se začalo projevovat mírné ochlazení. To se částečně dotýká také rekreačních nemovitostí, které v uplynulých dvou letech zažívaly pod tíhou pandemie koronaviru obrovský boom. Zájem o koupi chat, chalup či apartmánů v posledních měsících klesl až o čtvrtinu. Dle expertů z realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties nicméně poptávka po luxusních nemovitostech na horách stále panuje. Ty se i s ohledem na neustále rostoucí inflaci a snahu před ní ochránit své finanční prostředky stávají stále častějším cílem investorů. Na trh proto společnost nyní dává investiční pokoje v developerském projektu Hotel Emerich, který vzniká rekonstrukcí původní stavby z přelomu 60. a 70. let 20. století.

Zobraziť celú správu

Prílohy
LUXENT

Súčasní klienti
Referenční klienti