DZ DRAŽICE + NIBE

resources/f/klienti/18/logo/Snímek obrazovky 2022-10-06 151646.png

http://www.dzd.cz

O společnosti DZ Dražice a skupině NIBE:

Společnost DZ Dražice, člen skupiny NIBE, je největším výrobcem ohřívačů vody a akumulačních nádrží v České republice, který své výrobky vyváží do cca 30 zemí světa. V Česku má více než 50% podíl na trhu. Historie společnosti se píše již od roku 1900: ohřívače vody pod značkou Dražice začala vyrábět v roce 1956. V roce 2006 se stala součástí švédského koncernu NIBE Industrier AB a výhradním dodavatelem produktů značky NIBE (např. tepelných čerpadel a rekuperačních jednotek) do České republiky a na Slovensko. Aktuálně je jejich největším prodejcem ve střední Evropě. DZ Dražice vlastní výrobní závod s několika linkami v Dražicích a Luštěnicích nedaleko Benátek nad Jizerou a plně automatizovaný sklad.

Od roku 2022 je součástí DZ Dražice divize DZD Solar zaměřená na fotovoltaická řešení, která nabízí komponenty pro realizaci fotovoltaických elektráren (jako jsou síťové a hybridní střídače a bateriové systémy). Samotná kompletní řešení včetně vyřízení dotací a další administrativy dodává na trh prostřednictvím prověřených, pravidelně školených a certifikovaných montážních firem.

Své portfolio tepelných čerpadel DZ Dražice rozšířila v roce 2023 o tepelná čerpadla Dražice Argo, a to na základě spolupráce s italskou společností Argoclima. Dále prodává klimatizace AIR a AIR Plus.

www.dzd.cz

www.nibe.cz

www.dzd-solar.cz

www.klima-drazice.cz

 

Tlačové správy

Publikované dňa: 26. 9. 2016 8:59 DZ DRAŽICE + NIBE

Tepelné čerpadlo systému vzduch-voda NIBE F2120 získalo cenu GRAND PRIX 2016. Ta mu byla udělena 21. září v rámci největšího veletrhu vytápění FOR THERM, který je součástí tradičního stavebního veletrhu FOR ARCH. Držitelem ocenění je společnost NIBE Energy Systems CZ, výhradní dodavatel kvalitních švédských tepelných čerpadel NIBE do České republiky a na Slovensko. Ta navíc na veletrhu představila žhavou novinku – rekuperační jednotku NIBE ERS 20-250, která je ovládána přímo z regulátoru tepelného čerpadla.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 13. 9. 2016 13:02 DZ DRAŽICE + NIBE

Společnost NIBE Energy Systems CZ, která je výhradním dodavatelem kvalitních švédských tepelných čerpadel NIBE do České republiky a na Slovensko, spustila nový web www.nibe.sk s partnerskou sekcí pro odborníky pracujícími s produkty NIBE.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 12. 9. 2016 13:09 DZ DRAŽICE + NIBE

Podzim již klepe na dveře, a proto se lidé začínají pomalu připravovat na topnou sezónu. V České republice se stále běžně využívají zdroje vytápění, které výrazně zatěžují životní prostředí nebo rodinný rozpočet. Společnost NIBE Energy Systems CZ, která je výhradním dodavatelem kvalitních švédských tepelných čerpadel NIBE do České republiky a na Slovensko, proto radí, jak topit ekologicky a přitom úsporně. Při využití tepelného čerpadla lze ušetřit až 80 % nákladů na vytápění, navíc je na jeho koupi možné získat až 127 500 Kč v rámci 2. kola tzv. kotlíkových dotací.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 2. 8. 2016 10:49 DZ DRAŽICE + NIBE

Podle analýz Českého plynárenského svazu zaujímá otrava oxidem uhelnatým první místo mezi otravami v Evropě a každoročně na ni v České republice zemřou desítky osob. Toto neustále se stupňující nebezpečí vzrůstá v horkém létě až desetinásobně. Většina intoxikací je způsobena zanedbaným servisem plynového spotřebiče nebo spalinových cest. Družstevní závody Dražice, největší český výrobce ohřívačů vody, proto radí, aby majitelé plynových bojlerů nezapomínali na jejich pravidelnou kontrolu a měření množství oxidu uhelnatého v bytě. Omezit nebezpečí otravy, případně následného výbuchu hořlavého plynu lze také nahrazením staršího typu plynového ohřívače vody modernějším modelem či elektrickým nebo kombinovaným bojlerem.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 27. 6. 2016 15:10 DZ DRAŽICE + NIBE

Společnost NIBE Energy Systems CZ, divize skupiny NIBE, je výhradním dodavatelem kvalitních švédských tepelných čerpadel této značky do České republiky a na Slovensko. V minulých měsících se jí podařilo dosáhnout několika významných úspěchů. K těm nejcennějším se řadí zisk prestižního ocenění Czech Business Superbrands 2016 a představení průlomového modelu tepelného čerpadla systému vzduch-voda NIBE F2120 s energetickou třídou A+++. Širší veřejnost si bude moci tento ekologický zdroj vytápění prohlédnout 15. července 2016 v showroomu NIBE v Dražicích v rámci Dne otevřených dveří. Již letos je na něj navíc možné získat další finanční prostředky z tzv. kotlíkových dotací.

Zobraziť celú správu

Prílohy
DZ DRAŽICE + NIBE

Súčasní klienti
Referenční klienti