GEOSAN DEVELOPMENT

resources/f/klienti/133/logo/Geosan Development.jpg

https://www.geosan-development.cz/

Společnost Geosan Development působí na českém trhu rezidenčních nemovitostí více než 20 let. Od svého založení v roce 1998 již dokončila 21 novostaveb s celkem 2 300 byty. Mezi její aktuální projekty patří druhá fáze Rezidence Neklanka na rozhraní pražského Smíchova a Radlic a Rezidence Radimova Břevnov v exkluzivní lokalitě poblíž parku Kajetánka. V různých stupních přípravy má další projekty s cca 1 000 bytů v atraktivních lokalitách širšího centra Prahy. Vedle toho působí také v regionech: v Choťánkách u Poděbrad realizovala přípravu stavebních parcel pro individuální výstavbu rodinných domů. V říjnu 2018 navíc společnost rozšířila spektrum svého podnikání o kancelářské nemovitosti, když koupila administrativní komplex Nagano Park v Praze 3 s celkovou plochou 26 000 metrů čtverečních.

Tlačové správy

Publikované dňa: 3. 1. 2022 9:30 GEOSAN DEVELOPMENT

Pandemie koronaviru, hrozící zpřísnění podmínek pro hypoteční úvěry i obavy z rostoucí inflace v loňském roce způsobily ještě větší zájem o nemovitosti, jejichž ceny dlouhodobě rostou, a to i nad očekávání developerů. Celková nejistota na trhu způsobila ještě větší poptávku po realitách, které představují formu bezpečného uložení finančních prostředků. To se projevuje i v nových trendech zákaznického chování a účelech nákupu, které na svých projektech sleduje Geosan Development, tuzemský developer rezidenčních nemovitostí.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 21. 9. 2021 9:50 GEOSAN DEVELOPMENT

Společnost Geosan Development získala stavební povolení a zahájila výstavbu komorního projektu Rezidence Neklanka 2 v Praze 5 poblíž Anděla. Druhá etapa zahrnuje tři bytové domy na pomezí původní vilové zástavby a lesa v Radlickém údolí. Dohromady disponuje 31 byty v dispozicích od 1+kk do 4+kk s vlastním balkonem, terasou či předzahrádkou. Byty jsou již v prodeji a aktuálně zbývá 25 % volných jednotek. Předpokládaný termín dokončení je v prvním čtvrtletí roku 2023.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 10. 8. 2021 11:12 GEOSAN DEVELOPMENT

Společnost Geosan Development dosáhla 50 % prodaných bytů v projektu Rezidence Radimova Břevnov v atraktivní lokalitě Prahy 6 přímo u parku Kajetánka. Tři bytové domy o sedmi až devíti nadzemních podlažích dohromady disponují 68 byty v dispozicích od 1+kk do 5+kk. Nechybí ani střešní penthousy s výhledem na Pražský hrad. Od uvedení projektu na trh uběhlo pouhých osm měsíců, takže se rychlostí prodeje jedná o dosud nejúspěšnější projekt Geosan Development. Předpokládaný termín zahájení výstavby je v závěru letošního roku. Dokončení se očekává v létě 2023.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 3. 8. 2021 10:00 GEOSAN DEVELOPMENT

Společnost Geosan Development kompletně vyprodala pozemky pro rezidenční výstavbu v obci Choťánky ve Středočeském kraji cca 3 km východně od Poděbrad. V nabídce měla celkem 108 stavebních parcel o rozloze od 650 do 1 091 metrů čtverečních, které postupně a v několika etapách uvolňovala od června 2019 do prodeje. Pandemie koronaviru v tomto směru zafungovala jako akcelerátor, takže jen v 1. pololetí letošního roku se prodalo 62 pozemků ze zmiňovaných 108. Aktuálně developer pracuje na dokončení jejich zasíťování a výstavbě komunikací. Předání novým majitelům je v plánu ve 3. kvartále 2021 (etapy 1.A a 1.B) a v 1. polovině příštího roku (etapy 2.A a 2.B).

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 20. 7. 2021 11:07 GEOSAN DEVELOPMENT

Poptávka po nových bytech v Praze zůstává i nadále silná a většina plánovaných projektů se vyprodá ještě před jejich dokončením. Současně s tím developeři stále více využívají moderních technologií, které klientům poskytují lepší představu o tom, jak bude jejich nový domov vypadat. Touto cestou se vydala i developerská společnost Geosan Development, která vylepšila své prodejní centrum pro aktuální projekty Rezidence Neklanka 2 a Rezidence Radimova Břevnov. Součástí showroomu se stala interaktivní aplikace, jež dává příležitost prozkoumat jednotlivě byty i lokalitu projektů z různých úhlů a pohledů, prohlédnout si občanskou vybavenost v okolí i zjistit docházkovou vzdálenost na metro, do školy či obchodů. V případě břevnovského projektu je nyní k dispozici i virtuální prohlídka bytu s využitím 3D brýlí.

Zobraziť celú správu

Prílohy
GEOSAN DEVELOPMENT

Súčasní klienti
Referenční klienti