GEOSAN DEVELOPMENT

resources/f/klienti/133/logo/Geosan Development.jpg

https://www.geosan-development.cz/

Společnost Geosan Development působí na českém trhu rezidenčních nemovitostí více než 20 let. Od svého založení v roce 1998 již dokončila 21 novostaveb s celkem 2 300 byty. Mezi její aktuální projekty patří druhá fáze Rezidence Neklanka na rozhraní pražského Smíchova a Radlic a Rezidence Radimova Břevnov v exkluzivní lokalitě poblíž parku Kajetánka. V různých stupních přípravy má další projekty s cca 1 000 bytů v atraktivních lokalitách širšího centra Prahy. Vedle toho působí také v regionech: v Choťánkách u Poděbrad realizovala přípravu stavebních parcel pro individuální výstavbu rodinných domů. V říjnu 2018 navíc společnost rozšířila spektrum svého podnikání o kancelářské nemovitosti, když koupila administrativní komplex Nagano Park v Praze 3 s celkovou plochou 26 000 metrů čtverečních.

Tlačové správy

Publikované dňa: 14. 1. 2021 14:35 GEOSAN DEVELOPMENT

Pandemie covidu-19 negativně zasáhla mnohé oblasti ekonomiky, to se však netýká realitního trhu. I přes náznaky stagnace při první jarní vlně se situace velmi rychle navrátila do původního stavu. Poptávka po nemovitostech zůstává vysoká a za nabídkou zaostává, což platí jak pro byty, tak pro domy a pozemky. Zájem o bydlení se zahradou byl mimo jiné podpořen i současnými opatřeními, díky kterým lidé oceňují možnost nerušeně trávit čas v přírodě. Aktuálním trendem je také pořizování nemovitostí na investici, jelikož představuje formu bezpečného uložení finančních prostředků se stabilním výnosem. Na současnou situaci reaguje také Geosan Development, tuzemský developer rezidenčních nemovitostí, který zahájil prodej již třetí fáze pozemků v obci Choťánky ve Středočeském kraji cca 3 km východně od Poděbrad za účelem individuální výstavby rodinných domů. Další etapa s označením 2.A rozšíří nabídku o celkem 29 stavebních parcel a bude dokončena v létě příštího roku.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 10. 12. 2020 10:00 GEOSAN DEVELOPMENT

Geosan Development, tuzemský developer rezidenčních nemovitostí, bilancuje výsledky za letošní rok. I přes pandemii koronaviru zahájil prodeje bytů ve třech pražských projektech: Ville Střížkovská na pomezí Horní Libně a Střížkova s 12 byty, 2. fázi Rezidence Neklanka v Praze 5 s 31 byty a Rezidenci Radimova Břevnov s téměř 70 byty. Společnost zároveň odstartovala stavební práce na zasíťování pozemků v obci Choťánky ve Středočeském kraji, které nabízí pro individuální výstavbu rodinných domů. Je patrné, že lidé stále více oceňují možnost volného vyžití na čerstvém vzduchu na vlastní zahradě – jen letos se prodalo 26 parcel.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 6. 11. 2020 10:00 GEOSAN DEVELOPMENT

Developerská společnost Geosan Development získala pravomocné územní rozhodnutí na výstavbu rezidenčního projektu v atraktivní lokalitě pražského Břevnova v Praze 6 přímo u parku Kajetánka. Pod názvem Rezidence Radimova Břevnov postaví tři bytové domy o sedmi až devíti nadzemních podlažích s celkem 68 byty v dispozicích od 1+kk do 5+kk doplněné o nebytové jednotky občanské vybavenosti. Chybět nebudou ani střešní penthousy s výhledem na Pražský hrad. Prodej bytů byl právě zahájen. Samotná výstavba začne v průběhu příštího roku.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 15. 9. 2020 11:30 GEOSAN DEVELOPMENT

Společnost Geosan Development uvádí na trh druhou fázi Rezidence Neklanka v Praze 5 poblíž Anděla. Tři komorní domy na pomezí původní vilové zástavby a lesa nabídnou celkem 31 bytových jednotek v dispozicích od 1+kk do 4+kk s vlastním balkonem, terasou či předzahrádkou. Developer již získal pravomocné územní rozhodnutí, samotná výstavba začne příští rok na jaře.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 24. 8. 2020 11:23 GEOSAN DEVELOPMENT

Developer rezidenčních nemovitostí Geosan Development odstartoval stavební práce na pozemcích v obci Choťánky ve Středočeském kraji cca 3 km východně od Poděbrad. Společnost aktuálně zajišťuje výstavbu sítí a komunikaci tak, aby mohla příští rok v létě předat připravené parcely první a druhé fáze majitelům pro budoucí výstavbu rodinných domů. Ta již bude plně v rukou nových vlastníků pozemků. Nicméně zájemci mohou využít speciální nabídky rodinných domů od partnerských společností Geosan Development.

Zobraziť celú správu

Prílohy
GEOSAN DEVELOPMENT

Súčasní klienti
Referenční klienti