TPA

resources/f/klienti/48/logo/TPA_Logo_combi_Green on white.jpg

http://www.tpa-group.cz/cs

Skupina TPA Group poskytuje v České republice své služby od roku 1993 a působí celkem ve dvanácti zemích střední a jihovýchodní Evropy. Poskytuje služby zejména v oblastech daňového poradenství, vedení účetnictví, auditu, oceňování a poradenství při akvizicích.  Zaměřuje se především na korporátní klienty podnikající na mezinárodní úrovni v oblasti střední a jihovýchodní Evropy. Skupina TPA Group je nezávislým členem aliance Baker Tilly Europe Alliance, jejímiž dalšími členy je celosvětová poradenská síť Baker Tilly International a samostatný člen Baker Tilly International, Baker Tilly v Německu. Díky členství v Baker Tilly Europe Allience nabízí skupina TPA Group svým klientům služby globální sítě Baker Tilly International, která patří do první desítky celosvětových poradenských sítí.

 

Tlačové správy

Publikované dňa: 15. 12. 2015 14:21 TPA

Poradenská společnost TPA Horwath ve spolupráci s advokátní kanceláří Schönherr a Komerční bankou uspořádala seminář na téma prodej a nákup společnosti (M&A). Seminář se věnoval jak aktuálním trendům v oblasti M&A, tak praktickým otázkám transakčního procesu, možnostem financování i právní problematice s tím spojené.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 10. 12. 2015 13:40 TPA

Problematika nástupnictví ve firmách a připravené předání jejich řízení je aktuální téma pro podnikatele z celého světa. Na tom se jednoznačně shodli účastníci mezinárodního setkání členů skupiny pro oceňování (Global Valuations Advisors) sítě Crowe Horwath v Madridu. Členem této odborné skupiny je také Jiří Hlaváč, partner TPA Horwath.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 8. 12. 2015 9:59 TPA

Sdružení Czech TOP 100 udělilo ceny v již 22. ročníku soutěže Nejlepší výroční zpráva a Nejlepší firemní časopis. Zvláštní cenu Cenu TPA Horwath – Neziskový sektor získala obecně prospěšná společnost Elpida, která se zabývá projekty na podporu a rozvoj seniorů.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 10. 11. 2015 9:53 TPA

Ing. Jana Skálová Ph.D., partnerka TPA Horwath, byla na Valné hromadě Komory daňových poradců ČR znovu zvolena do Prezídia KDP ČR. Valná hromada proběhla 6. 11. 2015 a nové devítičlenné Prezidium pak ze svého středu zvolilo Ing. Petru Pospíšilovou za novou prezidentku Komory a za viceprezidenta byl zvolen Ing. Martin Tuček.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 14. 10. 2015 12:21 TPA

Novela zákona o účetnictví, která v nedávné době vstoupila v platnost, opětovně umožňuje vést jednoduché účetnictví. Ale jen některým, přesně specifikovaným účetním jednotkám, které musí splnit daná kritéria.

Zobraziť celú správu

Prílohy
TPA

Súčasní klienti
Referenční klienti