DZ DRAŽICE + NIBE

resources/f/klienti/18/logo/Snímek obrazovky 2022-10-06 151646.png

http://www.dzd.cz

O společnosti DZ Dražice a skupině NIBE:

Společnost DZ Dražice, člen skupiny NIBE, je největším výrobcem ohřívačů vody a akumulačních nádrží v České republice, který své výrobky vyváží do cca 30 zemí světa. V Česku má více než 50% podíl na trhu. Historie společnosti se píše již od roku 1900: ohřívače vody pod značkou Dražice začala vyrábět v roce 1956. V roce 2006 se stala součástí švédského koncernu NIBE Industrier AB a výhradním dodavatelem produktů značky NIBE (např. tepelných čerpadel a rekuperačních jednotek) do České republiky a na Slovensko. Aktuálně je jejich největším prodejcem ve střední Evropě. DZ Dražice vlastní výrobní závod s několika linkami v Dražicích a Luštěnicích nedaleko Benátek nad Jizerou a plně automatizovaný sklad.

Od roku 2022 je součástí DZ Dražice divize DZD Solar zaměřená na fotovoltaická řešení, která nabízí komponenty pro realizaci fotovoltaických elektráren (jako jsou síťové a hybridní střídače a bateriové systémy). Samotná kompletní řešení včetně vyřízení dotací a další administrativy dodává na trh prostřednictvím prověřených, pravidelně školených a certifikovaných montážních firem.

Své portfolio tepelných čerpadel DZ Dražice rozšířila v roce 2023 o tepelná čerpadla Dražice Argo, a to na základě spolupráce s italskou společností Argoclima. Dále prodává klimatizace AIR a AIR Plus.

www.dzd.cz

www.nibe.cz

www.dzd-solar.cz

www.klima-drazice.cz

 

Tlačové správy

Publikované dňa: 8. 6. 2016 15:21 DZ DRAŽICE + NIBE

Společnost Družstevní závody Dražice se zabývá výrobou kvalitních bojlerů a neustále zdokonaluje výrobní postupy a přichází s inovativními řešeními. Mezi její nejvýznamnější novinky patří zavedení funkce tzv. Antilegionelly v inteligentních ohřívačích vody OKHE SMART. Ta slouží k odstranění bakterie Legionelly, která se velmi často vyskytuje v systémech s teplou užitkovou vodou. Dražické bojlery však disponují řadou dalších inovací, k nimž patří například suché keramické těleso nebo univerzální závěs.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 17. 5. 2016 14:27 DZ DRAŽICE + NIBE

Obchodní značka NIBE, která reprezentuje na českém trhu především kvalitní švédská tepelná čerpadla, získala významné ocenění Czech Business Superbrands 2016. O jeho udělení rozhodla v rámci vícekolového výběrového řízení odborná komise Business Brand Council složená z expertů v oblasti byznysu, komunikace, marketingu, médií a marketingového výzkumu. Základními kritérii hodnocení byly obchodní výsledky divize NIBE Energy Systems CZ a renomé značky NIBE.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 28. 4. 2016 14:44 DZ DRAŽICE + NIBE

Společnost NIBE Energy Systems CZ, výhradní dodavatel kvalitních švédských tepelných čerpadel této značky do České republiky a na Slovensko, právě uvádí na český trh průlomový model NIBE F2120 systému vzduch-voda. Toto unikátní tepelné čerpadlo s energetickou třídou A+++ disponuje vysoce nadstandardním sezónním topným faktorem (SCOP) vyšším než 5 a svým majitelům tak sníží náklady na vytápění až o 80 %. Zájemci si mohou model NIBE F2120 prohlédnout v nově otevřeném showroomu NIBE v Dražicích.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 4. 4. 2016 9:24 DZ DRAŽICE + NIBE

Družstevní závody Dražice, největší český výrobce ohřívačů vody, uvádějí na trh novou verzi nejprodávanějších modelů elektrických a kombinovaných bojlerů OKCE a OKC. Cílem této inovace je sjednocení designu jejich ovládací části se vzhledem ovládacího panelu inteligentního ohřívače vody OKHE SMART. Nové závěsné kulaté bojlery budou navíc doplněny o řadu vylepšení. DZ Dražice spustí jejich výrobu v dubnu letošního roku.

Zobraziť celú správu
Publikované dňa: 3. 3. 2016 11:31 DZ DRAŽICE + NIBE

Společnost Družstevní závody Dražice, největší český výrobce ohřívačů vody, vylepšila protikorozní ochranu složitějších typů bojlerů, u nichž se využívá technologie smaltování. Standardně se do ohřívačů vody instaluje jedna hořčíková anoda, která slouží jako dodatečná ochrana proti korozi a prodlužuje tak životnost nádoby. V případě velkých smaltovaných ploch je ovšem její účinnost oslabena. Firma DZ Dražice proto začala v letošním roce nově vyrábět vybrané ohřívače vody se dvěma hořčíkovými anodami.

Zobraziť celú správu

Prílohy
DZ DRAŽICE + NIBE

Súčasní klienti
Referenční klienti