„Novou pozici vnímám jako příležitost k dalšímu profesnímu růstu a zároveň jako výzvu plnou zajímavých úkolů. Velmi si vážím důvěry, kterou našemu týmu a mě osobně společnost projevila, a těším se na posilování naší pozice na všech nově přidělených trzích. Mým cílem je dále budovat značku Wilo, zvyšovat její tržní podíl a podporovat povědomí o možnostech energetických úspor a ekologických řešeních,“ uvedl Jan Cidlinský.

Jan Cidlinský působí ve společnosti Wilo od roku 2017, kde vedl českou pobočku a významně přispěl k jejímu růstu, čímž ji etabloval jako klíčového hráče v oblasti čerpací techniky pro budovy, vodní hospodářství a průmyslové aplikace. Přináší s sebou bohaté zkušenosti z manažerských a strategických pozic, včetně působení ve společnosti Hilti.

Volný čas Jan Cidlinský rád tráví vytrvalostními sporty, kterým se často věnuje se svou rodinou. Má hluboký zájem o nové technologie, především o umělou inteligenci, kterou vnímá jako klíčový nástroj pro rozvoj obchodního prostředí. Zároveň se zajímá o širší sociální dopady těchto technologií a jejich vliv na společenské změny.