BOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO
Released: 12.05.2016
Inspirujte se typickými chutěmi Itálie. Rio Mare přináší nové masové a rybí paštiky v pěti chuťových variantách pro celou rodinu. Vyznačují se kvalitním složením a použitím vytříbených surovin. Pochoutky jsou snadno roztíratelné, mají jemnou konzistenci a najdete je v praktickém a snadno otevíratelném balení. Rozmanité příchutě jemných a lahodných paštik Rio Mare Paté si vychutnáte kdykoliv a kdekoliv. Skvěle se hodí na snídani, odpolední svačinku i jako hlavní jídlo. Záleží jen na vás, jakou příležitost k zakousnutí si vyberete.
Read MoreBOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO
Released: 07.04.2016
České domácnosti dostanou nové pomocníky proti mastným skvrnám nebo zaschlé špíně. Odmašťovací a čisticí prostředky SMAC Ultra odmašťovač a SMAC Multi odmašťovač si skvěle poradí s různými povrchy nejen v domácnosti, ale třeba i venku na zahradě. Účinné přípravky okamžitě odstraní mastnotu a nečistotu. Použití je velmi jednoduché a výsledek se dostaví okamžitě.
Read MoreBOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO
Released: 10.12.2015
První místo v 3. ročníku soutěže Svačina roku s Rio Mare získal Lukáš Jungmann ze Střední hotelové školy z Kladna. Mladý kuchař si odnesl z celostátní gastronomické soutěže cenu v hodnotě 7 000 Kč. V živém finále se utkalo 15 nejlepších kuchařských talentů z celé České republiky. Studenti měli za úkol připravit chutnou, moderní a originální svačinu. Hlavní surovinou pro přípravu soutěžních receptů byl tuňák Rio Mare.
Read MoreBOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO
Released: 04.11.2015
Třetí ročník celostátní gastronomické soutěže Svačina roku s Rio Mare přilákal rekordních 123 mladých kuchařek a kuchařů z 35 středních odborných škol se zaměřením na gastronomii. Odborným garantem soutěže je Mistr kuchař Vladimír Picka. Odbornou porotu letos posílí šéfkuchař a člen představenstva Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Jiří Král. Nově se rozšíří počet finalistů. Na nejlepší soutěžící a školy čekají ceny v hodnotě 20 000 Kč a tuňákové výrobky Rio Mare. Finálové kolo proběhne tradičně v Praze a role moderátorky se zhostí Markéta Hrubešová.
Read MoreBOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO
Released: 25.06.2015
Milovníci chutných, lehkých a zdravých tuňákových pochutin poškádlí své vybroušené chuťové pohárky dvěma novinkami od Rio Mare. Jejich studenou i teplou kuchyni obohatí tuňák Rio Mare v omáčce s červenou paprikou a tuňák Rio Mare v omáčce s cibulí. Obě nové příchutě omáčkové řady kvalitních tuňákových produktů jsou k dostání v obchodech v 160g konzervě za doporučenou cenu 94,90 Kč.
Read MoreBOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO
Released: 14.04.2015
Spolehlivý spojenec proti pocení je v Česku. Oblíbená italská značka deodorantů Borotalco Original s unikátní přírodní složkou Microtalcum míří na tuzemský trh. Jemný mastkový prášek Microtalcum účinně pohlcuje pot, reguluje pocení a zanechává pokožku suchou a sametově hebkou. Deodoranty Borotalco Original navíc provoní pokožku nezaměnitelnou vůní klasického tělového pudru. V obchodech se všechny varianty deodorantu prodávají za doporučenou cenu od 109 Kč.
Read MoreBOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO
Released: 05.12.2014
Vítězný recept „Bezlepková palačinka plněná tvarohovo-tuňákovým krémem, salátem lollo-bianco, tuňákem a strouhaným sýrem“ druhého ročníku celostátní gastronomické soutěže Svačina roku s Rio Mare připravil Ondřej Beneš z Pardubic. Student vyhrál cenu v hodnotě 7 000 Kč. Druhé místo a částku 5 000 Kč získal Gabriel Brožek z Brna. Stupně vítězů doplnil Jakub Chlad z Plzně a odnesl si 3 000 Kč. Na speciální cenu Markéty Hrubešové, která byla čestným hostem odborné poroty, dosáhl rovněž Ondřej Beneš. Výhra měla hodnotu 5 000 Kč. Školy, jejichž studenti vyhráli jednu z cen, dostaly tuňákové výrobky Rio Mare ve stejných hodnotách. Předsedou finálové poroty a odborným garantem celé soutěže byl držitel titulu Mistr kuchař Vladimír Picka.
Read MoreBOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO
Released: 06.11.2014
Navrhnout a připravit rychlou, moderní a studenou svačinu pro děti. Takový úkol čeká na účastníky soutěže Svačina roku s Rio Mare. Do letošního druhého ročníku se jich přihlásilo rekordních 112 z celkem 31 středních škol. Hlavní surovinou pro přípravu pokrmů je tuňák Rio Mare. Odborným garantem je držitel titulu Mistr kuchař Vladimír Picka. Speciálním hostem finále bude kuchařka, herečka a moderátorka Markéta Hrubešová. Finále proběhne 2. prosince v Praze. Nejlepší soutěžící si rozdělí ceny v hodnotě 20 000 Kč.
Read More