EN CZ SK

ANTRACIT Property

http://www.antracitproperty.eu

Developerská skupina ANTRACIT je součástí holdingu PURPOSIA Group. Zaměřuje se na individuální řešení dle přání klienta. Do jejího portfolia patří bytová výstavba, logistické, výrobní a administrativní projekty na území České a Slovenské republiky. Pro koncové klienty připravuje developerské projekty na vlastních pozemcích. U každého projektu zajistí komplexní služby od návrhu a úpravy využití prostoru přes zpracování projektové dokumentace, vlastní výstavbu až po správu a údržbu nemovitosti. Referenční projekty: ANTRACIT House, Ostrava; IANP, Ostrava; ANTRACIT Point, Žilina; ANTRACIT Senec.

Press releases

Released: 10. 1. 2024 14:56 ANTRACIT Property

V Žilině se uskutečnilo slavnostní otevření nového multifunkčního zařízení ANTRACIT Spot: gymnasticko-sportovní centrum Argi Academy. Moderní volnočasové centrum určené pro všechny věkové kategorie vzniklo v atraktivní lokalitě v městské části Žilina, Považský Chlmec. Developerem projektu byla mezinárodní skupina ANTRACIT, která patří do nově založeného holdingu PURPOSIA Group. Generálním dodavatelem stavby byla společnost HSF System SK.

Read more
Released: 10. 1. 2024 11:29 ANTRACIT Property

V Žiline sa uskutočnilo slávnostné otvorenie nového multifunkčného zariadenia ANTRACIT Spot: gymnasticko-športové centrum Argi Academy. Moderné voľnočasové centrum určené pre všetky vekové kategórie vzniklo v atraktívnej lokalite mestskej časti Žilina, Považský Chlmec. Developerom projektu bola medzinárodná skupina ANTRACIT, ktorá patrí do novovzniknutého holdingu PURPOSIA Group. Generálnym dodávateľom stavby bola spoločnosť HSF System SK.

Read more
Released: 1. 11. 2023 10:12 ANTRACIT Property

Medzinárodná developerská skupina ANTRACIT posilňuje svoju pozíciu na trhu. V súvislosti s plánovaným rastom rozširuje projektový tím a mení organizačnú štruktúru. Na pozíciu riaditeľky pre Českú republiku a Slovensko nastupuje Zuzana Bajgarová. Skupina ANTRACIT realizuje rezidenčné, komerčné a priemyselné projekty napríklad v Ostrave, Žiline, Plzni alebo v Prešove.

Read more
Released: 1. 11. 2023 10:03 ANTRACIT Property

Mezinárodní developerská skupina ANTRACIT posiluje svoji pozici na trhu. V souvislosti s plánovaným růstem rozšiřuje projektový tým a mění organizační strukturu. Na pozici ředitelky pro Českou republiku a Slovensko nastupuje Zuzana Bajgarová. Skupina ANTRACIT realizuje rezidenční, komerční a průmyslové projekty například v Ostravě, Žilině, Plzni nebo v Prešově.

Read more
Released: 29. 6. 2023 14:51 ANTRACIT Property

Záchranný archeologický výzkum na Kostelním náměstí v Ostravě pokračuje. V rámci první etapy realizace rezidenčního a kancelářského projektu Polyfunkční dům VÁCLAV odborníci z Národního památkového ústavu ve spolupráci s Ostravským muzeem zatím zdokumentovali novověké sklepy na parcelách čp. 13 a 14. K nejstarším nálezům patří stavební články, tzv. klínová žebra, pocházející ze sousedního kostela sv. Václava ze 14. století. Výzkum potrvá do konce roku 2023. Developerem projektu Polyfunkční dům VÁCLAV přibližně za 300 milionů Kč je skupina ANTRACIT.

Read more
Current Clients
Referential Clients
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
phone: +420 731 613 608
email: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
phone: +420 596 620 435 – 6
email: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit
 
We have been a member of the Association
of Public Relations Agencies (APRA)
since 28 June 2005.
We have held the CMS 3 CERTIFICATE
(Consultancy Management Standard)
since 13 December 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.