EN CZ SK

PLANRADAR ČR

http://www.planradar.com/cs/

PlanRadar je softwarové řešení pro stavební a realitní profesionály fungující na bázi SaaS (z anglického Software as a Service neboli „software jako služba"). Svým uživatelům umožňuje připojit se na dálku ke cloudové aplikaci a používat ji odkudkoliv přes internet. Využít ji lze pro stavební dokumentaci a dozor na stavbě, řízení závad a úkolů, při předávání projektů, jejich následnou správu a údržbu atd. Prostřednictvím webové aplikace vhodné pro všechny prohlížeče a všechny typy chytrých telefonů a tabletů (iOS, Android a Windows) je možné sledovat, zaznamenávat a sdílet se svým týmem jakýkoli druh informací prostřednictvím digitálních stavebních plánů nebo BIM modelu. Digitalizace pracovního postupu zlepšuje spolupráci mezi všemi účastníky stavebního procesu, snižuje chybovost a šetří čas: zákazníci PlanRadaru hlásí úsporu až 7 pracovních hodin týdně. Společnost se sídlem ve Vídni v Rakousku a obchodním zastoupením v České republice umožňuje více než 120 000 uživatelů z více než 75 zemí sledovat, připojovat se a řešit stavební a realitní projekty po celém světě.

Press releases

Released: 12. 4. 2022 10:40 PLANRADAR ČR

PlanRadar, jedna z předních evropských digitálních platforem pro řízení a správu realitních projektů (tzv. PropTech z anglických slov property & technology), posílila své integrační schopnosti prostřednictvím uvedení PlanRadar Connect. Ten zdokonalí přenos dat mezi různými technologickými řešeními, když svým uživatelům umožní bezproblémovou synchronizaci s jinými aplikacemi, a to bez nutnosti složitého kódování. Vytvořen byl s přispěním Workato, přední platformy pro firmy zaměřené na automatizaci procesů.

Read more
Released: 22. 2. 2022 13:30 PLANRADAR ČR

Digitalizace českého stavebnictví se v posledních letech stala často skloňovaným tématem – a to nejen v souvislosti s novým stavebním zákonem, ale také pandemií covidu-19. Prakticky ze dne na den se ukázala důležitost využívání digitálních technologií a procesů umožňujících větší flexibilitu celého odvětví, které se z cca 6 % podílí na tuzemském HDP a zaměstnává přes 350 tisíc lidí společně s dalšími stovkami tisíc v návazných oborech. Navzdory tomu se řadí k sektorům, které jsou v celosvětovém měřítku nejvíce rezistentní vůči moderním technologiím a patří k nejhorším v oblasti produktivity práce. Ta podle Eurostatu během minulé dekády vzrostla o pouhá 2 %, zatímco u jiných oborů až o 20 %. Týdeník The Economist s využitím dat McKinsey Global Institute dokonce uvádí, že souhrnná produktivita ve stavebnictví v současnosti odpovídá stejné úrovni jako v roce 1947. Lze se tudíž vůbec divit, když na 10 metrů čtverečních nové výstavby připadají 1 až 2 kolize? A že až 30 % staveb je dražších, než bylo původně zamýšleno?

Read more
Released: 20. 1. 2022 10:02 PLANRADAR ČR

PlanRadar, rakouský startup vyvíjející inovativní software pro mobilní zařízení určený pro efektivní výstavbu a správu realitních projektů, který v Česku již využívá např. stavební společnosti BAK, Metrostav a Imos Brno, specialista na projektové řízení a technický dozor staveb Unitrex Management či firmy zajišťující údržbu a správu nemovitostí jako Awigo nebo Trade Centre Praha, získal od investorů v čele s renomovanými fondy Insight Partners z USA a Quadrille Capital z Francie 69 milionů dolarů na další rozvoj podnikání. Vybraná částka je třetí největší v rakouské historii série B. Zároveň je rekordní, pokud zohledníme, že se jedná o B2B společnost, která necílí na širokou veřejnost, ale na specializované firmy – v tomto případě ze sektoru stavebnictví a realit. Zmiňovaného kola se zúčastnili také investoři, kteří do PlanRadaru již investovali v minulosti : ať už se jedná o Cavalry Ventures, ale také Headline, Berliner Volksbank Ventures a aws Gründerfonds. Novými investory se staly společnosti Proptech (1), Russmedia a GR Capital.

Read more

Download
PLANRADAR ČR

Current Clients
Referential Clients
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
phone: +420 731 613 608
email: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
phone: +420 596 620 435 – 6
email: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit
 
We have been a member of the Association
of Public Relations Agencies (APRA)
since 28 June 2005.
We have held the CMS 3 CERTIFICATE
(Consultancy Management Standard)
since 13 December 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.