EN CZ SK

TOUAX

http://www.touax.cz

Touax s.r.o. je dceřinou společností Divize modulových staveb francouzské skupiny Touax, která patří mezi přední evropské firmy na trhu modulových staveb. Specializuje se na projektování, průmyslovou výrobu a stavbu dočasných nebo trvalých objektů stavebnicovým systémem modulů. V České republice má v Supíkovicích hlavní výrobní závod a vývojové oddělení pro celou divizi. V tuzemsku působí již od roku 1991 a těží z více než čtyřicetileté zkušenosti celé skupiny Touax, zejména z modulových trhů Evropské unie.

Skupina Touax, která byla založena již za Napoleona III. v roce 1853, se specializuje na operativní leasing a prodej námořních kontejnerů, nákladních železničních vagónů, nákladních říčních člunů a modulových objektů. Denně pronajímá tato hmotná aktiva více než 5000 zákazníků po celém světě, a to jak na vlastní účet, tak z pověření investorů. Správa aktiv v hodnotě více než 2 miliardy dolarů řadí skupinu TOUAX mezi vůdčí evropské společnosti na daném trhu.
Společnost Touax je kótovaná na pařížské burze NYSE EURONEXT – Euronext Paris Compartment C (kód ISIN FR0000033003) a je součástí indexů CAC® Small a CAC® Mid & Small a SRD Long-only.

Press releases

Released: 3. 11. 2016 10:05 TOUAX

Modulová divize skupiny Touax, která se specializuje na projektování, výrobu a stavbu objektů stavebnicovým systémem modulů, má novou ředitelku oddělení lidských zdrojů. Stala se jí Radka Vojtíková, která převzala řízení HR společnosti jak v Praze, tak v moravských Supíkovicích, kde se nachází hlavní výrobní závod společnosti i výzkumné a vývojové oddělení pro celou divizi.

Read more
Released: 25. 10. 2016 14:00 TOUAX

V pondělí 24. října proběhlo na fotbalovém hřišti v pražské Uhříněvsi slavnostní otevření druhé etapy rozšíření tréninkového centra, jehož součástí byla i nástavba druhého patra zázemí z modulů Touax. Vedle zástupců hlavního města Prahy (náměstka primátorky Petra Dolínka, radního Jana Wolfa, zastupitele Karla Březiny) a starosty Prahy 22 Martina Turnovského se akce zúčastnil také Vítězslav Lavička, trenér českého reprezentačního týmu hráčů do 21 let, Dariusz Jakubowicz, majitel klubu Bohemians Praha 1905, Tomáš Kaněra, předseda SK Čechie Uhříněves, a Dušan Svoboda, předseda Výkonného výboru Pražského fotbalového svazu. Patronát nad touto událostí převzal legendární fotbalista „Bohemky“ Antonín Panenka.

Read more
Released: 25. 10. 2016 13:50 TOUAX

Fotbal je nejoblíbenější sport na světě. Jen Fotbalová asociace České republiky eviduje téměř 325 000 registrovaných hráčů. Nemluvě o těch amatérských, jichž je v ČR několikanásobně více. Fotbal však není jen hřiště, ale i odpovídající zázemí. A právě jedno takové v průběhu října rozšířila téměř na dvojnásobek společnost Touax v areálu SK Čechie v pražské Uhříněvsi. V pondělí 24. října ho slavnostně otevřel Antonín Panenka společně se zástupci fotbalových klubů SK Čechie Uhříněves, Bohemians Praha 1905 a společnosti Touax.

Read more
Released: 23. 6. 2016 14:43 TOUAX

Konec minulého a začátek letošního roku se nesl v duchu ekonomického růstu Evropy. Česko je dokonce v rámci eurozóny s tempem růstu HDP 3,1 % v 1. čtvrtletí 2016 vysoce nadprůměrné, čemuž napomáhá i Česká národní banka svou politikou slabé koruny, díky níž jsou domácí exportéři konkurenceschopnější na zahraničních trzích. Tuzemskému vývozu nahrává i růst Německa – stoupají zde zejména prodeje aut, stejně jako v celé eurozóně. V reakci na navyšování poptávky řada firem rozšiřuje své stávající výrobní a výzkumné prostory prostřednictvím modulových staveb. Patří k nim právě výrobci automobilových součástek Robert Bosch v Českých Budějovicích a Plastic Omnium na Slovensku. Nové objekty pro ně postavila společnost Touax, přední výrobce modulových staveb, který za pomoci modulů rozšířil i kapacity svého vlastního výrobního závodu v Supíkovicích.

Read more
Released: 16. 6. 2016 14:59 TOUAX

Nynější strmý růst poptávky po modulových stavbách, umožňujících evropským zemím rychle, flexibilně a úsporně zajistit ubytování pro migranty, vyvolává u výrobců modulů potřebu rozšiřovat výrobní kapacity a nabírat nové zaměstnance. Zdá se však, že v Česku již pracovní trh s kvalifikovanými dělníky naráží na své limity. Podle zkušeností výrobce modulových staveb Touax, jednoho z největších zaměstnavatelů v okrese Jeseník, je na tuzemském trhu i přes zázemí renomované a dynamicky rostoucí firmy obtížné získat dostatek erudovaných pracovníků.

Read more

Download
TOUAX

Current Clients
Referential Clients
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
phone: +420 731 613 608
email: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
phone: +420 596 620 435 – 6
email: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit
 
We have been a member of the Association
of Public Relations Agencies (APRA)
since 28 June 2005.
We have held the CMS 3 CERTIFICATE
(Consultancy Management Standard)
since 13 December 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.