EN CZ SK

PLANRADAR ČR

http://www.planradar.com/cs/

PlanRadar je softwarové řešení pro stavební a realitní profesionály fungující na bázi SaaS (z anglického Software as a Service neboli „software jako služba"). Svým uživatelům umožňuje připojit se na dálku ke cloudové aplikaci a používat ji odkudkoliv přes internet. Využít ji lze pro stavební dokumentaci a dozor na stavbě, řízení závad a úkolů, při předávání projektů, jejich následnou správu a údržbu atd. Prostřednictvím webové aplikace vhodné pro všechny prohlížeče a všechny typy chytrých telefonů a tabletů (iOS, Android a Windows) je možné sledovat, zaznamenávat a sdílet se svým týmem jakýkoli druh informací prostřednictvím digitálních stavebních plánů nebo BIM modelu. Digitalizace pracovního postupu zlepšuje spolupráci mezi všemi účastníky stavebního procesu, snižuje chybovost a šetří čas: zákazníci PlanRadaru hlásí úsporu až 7 pracovních hodin týdně. Společnost se sídlem ve Vídni v Rakousku a obchodním zastoupením v České republice umožňuje více než 120 000 uživatelů z více než 75 zemí sledovat, připojovat se a řešit stavební a realitní projekty po celém světě.

Press releases

Released: 3. 4. 2024 9:30 PLANRADAR ČR

QR kódy zažívají v současné době boom. Najdete je prakticky všude: na informačních plakátech, reklamních letácích i vstupenkách na kulturní akce. Řada restaurací je navíc začala během pandemie covidu-19 umisťovat na stoly pro bezdotykové menu a platby. Kdo zná používání QR kódů z praxe, ten ví, jak rychlé je skenování a načítání informací z nich. Právě díky tomu se rozšířily od zákazníků až do průmyslových odvětví, stavebnictví nevyjímaje. Jak lze tuto technologii efektivně využívat při výstavbě a správě nemovitostí přibližuje Adam Heres Vostárek, expert na digitalizaci procesů ve stavebnictví ze společnosti PlanRadar.

Read more
Released: 13. 3. 2024 9:56 PLANRADAR ČR

PlanRadar, přední digitální platforma pro realitní profesionály se zaměřením na výstavbu a správu nemovitostí, oznamuje plánované rozšíření o novou funkci “SiteView”, která s pomocí umělé inteligence (AI) ještě zdokonalí dosud velmi komplexní systém pro efektivní dokumentaci, komunikaci a tvorbu reportů ve stavebnictví. “SiteView” svým uživatelům umožní pořizovat 360° panoramatické snímky při obhlídce projektů, které se automaticky promítnou do 2D výkresů, a zprostředkují tak vizuální přehled o konkrétní situaci v terénu i skutečném vývoji prací.

Read more
Released: 22. 2. 2024 9:45 PLANRADAR ČR

Očekává se, že současný rok bude plný ekonomických výzev a nejistot. Po stagnaci v minulém roce se situace na trhu může kdykoliv obrátit ať už k lepšímu, tak i k horšímu. Strategie a priority firem se v důsledku toho musí často a rychle měnit. To si žádá flexibilní a včasná řešení, během kterých mohou být velkou oporou moderní technologie. Názory odborníků napříč realitním sektorem a jejich prognózu pro letošní rok shrnuje společnost PlanRadar provozující digitální platformu pro efektivní správu a řízení procesů, komunikaci a dokumentaci ve stavebnictví. Vzhledem k jejímu dlouhodobému působení na trhu a spolupráci s rozmanitým spektrem klientů (od investorů přes generální dodavatele až po projektové manažery a architekty) je její analýza komplexní a zahrnuje širokou škálu perspektiv.

Read more
Released: 1. 2. 2024 10:04 PLANRADAR ČR

PlanRadar, přední platforma pro efektivní správu a řízení dokumentace, procesů a komunikace ve stavebnictví, oznamuje celosvětový meziroční růst o více než 50 %. Přispělo k němu dlouhodobé zaměření na inovace a strategické plánování, které společnosti v roce 2023 pomohlo čelit výzvám v odvětví i geopolitickým změnám.

Read more
Released: 8. 1. 2024 9:54 PLANRADAR ČR

Požadavky na vícepráce ve stavebnictví (tzv. claimy) jsou zásadní otázkou pro mnoho profesionálů v tomto odvětví a součástí většiny stavebních projektů. Při jejich nesprávném řízení však pravidelně dochází ke zpoždění, což se v současné době týká až 70 % projektů. PlanRadar, přední evropská platforma pro řízení dokumentace, procesů a komunikace ve stavebnictví, zveřejnila report, který se podrobně zabývá právě digitální správou pohledávek a reklamací ve stavebních projektech (tzv. Claim Management). A hledá cesty, jak je řešit co možná nejefektivněji.

Read more

Download
PLANRADAR ČR

Current Clients
Referential Clients
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
phone: +420 731 613 608
email: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
phone: +420 596 620 435 – 6
email: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
phone: +421 904 283 825
email: zobrazit
 
We have been a member of the Association
of Public Relations Agencies (APRA)
since 28 June 2005.
We have held the CMS 3 CERTIFICATE
(Consultancy Management Standard)
since 13 December 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.