CZ SK EN

Tiskové středisko

Vydáno dne: 18. 12. 2008 0:58 RI OKNA

Bzenec, 17. prosince 2008 – Zdá se, že klasickým interiérovým žaluziím odzvonilo. Revoluční systém interiérových žaluzií dorazil i do České republiky. Společnost RI OKNA a.s., český výrobce plastových a hliníkových oken a prvků, uvádí na trh unikátní řadu vnitřních žaluzií. Žaluzie jsou umístěny v meziskelním prostoru skleněné výplně a tak nepodléhají usazování prachu a nečistot. Ovládání žaluzií je řešeno odnímatelným ovladačem který pracuje na principu magnetu. Žaluzie jsou dodávány v široké škále barevného provedení.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 4. 9. 2008 0:40 PIONEER INVESTMENTS ČR

Skupina Pioneer Investments v ČR podpořila Den otevřených dveří v pražském klubu Hodkovičky. Poslední prázdninový den si mohli jak laici, tak i ti zkušenější opět vyzkoušet, o čem je golfové umění. Do Hodkoviček zavítala nejen široká veřejnost, ale i hosté Pioneer Investments z řad klientů a novinářů. Tato akce byla součástí série dnů otevřených dveří probíhajících na více než padesáti golfových hřištích pod záštitou České golfové federace ve spolupráci se skupinou Pioneer Investments a dalšími partnery.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 4. 8. 2008 0:42 PIONEER INVESTMENTS ČR

Mezinárodní agentura Fitch Ratings zvýšila manažerské hodnocení skupiny Pioneer Investments z úrovně M2 na M2+. Zvýšením ratingu tak agentura ocenila činnost investičních center skupiny v Miláně, Dublinu a Bostonu v oblasti správy aktiv a vysoký standard manažerského řízení.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 18. 6. 2008 20:01 CREST COMMUNICATIONS

Na kongresu celosvětové sítě Public Relations agentur IPRN konaném na začátku května v Dubaji získala česká PR agentura Crest Communications první místo v soutěži Ellis Kopel Project of the Year v kategorii produktového PR. Vítězným projektem se stalo uvedení pivního speciálu Master na český trh pro klienta Plzeňský Prazdroj. Porota ve svém verdiktu ocenila úspěšnou snahu klienta i agentury přivést na mimořádně konkurenční pivní trh v České republice zcela novou značku.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 19. 12. 2007 20:00 CREST COMMUNICATIONS

Naše Public Relations agentura v tomto období splnila podmínky certifikace podle standardu CMS2 (Consultancy Management Standard, druhé vydání). Tento oficiální proces, analyzující profesionalitu procedur a postupů v Public Relations agenturách v České republice provádí na základě žádosti jednotlivých agentur společnost Det Norske Veritas. Crest Communications se za všech okolností snaží svým klientů poskytovat co nejlepší služby a takovéto formální potvrzení na tom samozřejmě nic nezmění. Nicméně pro nás je certifikace dalším závazkem, který znamená trvale usilovat o nejlepší možné výsledky práce v oboru Public Relatiions ku prospěchu našich klientů.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 10. 8. 2007 19:57 CREST COMMUNICATIONS

Včera byli v Praze slavnostně vyhlášení vítězové České ceny za PR za rok 2006. Tato prestižní soutěž je vyhlašovaná Asociací PR agentur celkem v šesti kategoriích. První místo v kategorii Business to Business získala společnost Vodafone za projekt „Dvanáct odvážných“. Na tomto projektu po dobu dvou let spolupracovala jako jediná z PR agentur společnost Crest Communications.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 11. 9. 2006 19:53 CREST COMMUNICATIONS

Česká public relations agentura Crest Communications, a.s. se stala členem mezinárodní sítě nezávislých PR agentur - International Public Relations Network (IPRN), jejíž ústřední kancelář sídlí v Londýně a jež má 42 členských agentur ve 33 zemích světa. Přijetím Crest Communications získala IPRN zastoupení na českém trhu a Česká republika se tak stala již třicátou čtvrtou zemí světa, v níž IPRN působí.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 30. 11. -0001 0:00 PROFIAUTO

Auto prošpikované eletronikou může být dobrým pomocníkem, ale bezhlavě se spoléhat na moderní technologie se také nemusí vyplatit. To platí i u tak běžné činnosti, jako je kontrola motorového oleje. Jak tedy správně postupovat?

Zobrazit celou zprávu
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.