CZ SK EN

Tiskové středisko

Vydáno dne: 20. 8. 2015 18:56 BALANCE CLUB BRUMLOVKA

Každý si uvědomuje důvody, které nás nutí začít s pravidelným cvičením. Ale málokdo zná argumenty, které nás přimějí cvičit pod dohledem trenéra. Dnes již skoro všechna fitness centra nabízí možnost osobních tréninků pod vedením profesionálních lektorů. Jejich výběr bývá široký. Dominik Špiláček, fitness koordinátor Balance Clubu Brumlovka, shrnuje hlavní důvody, proč jsou tréninky pod dozorem profesionála důležité.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 20. 8. 2015 13:28 HARIBO CZ

Konec prázdnin se pomalu blíží, ale „hravá“ roadshow Zlatého medvídka HARIBO po České republice stále pokračuje. Jeho další zastávka je tentokrát v Jihomoravském kraji. Objeví se na brněnském hradu Špilberk, zamíří do centra města Brna a nevynechá ani funkcionalistickou památku UNESCO – Vilu Tugendhat. Prohlédne si i další krásná zákoutí, navštíví Punkevní jeskyně a připraví zábavný program pro rodiny s dětmi na Brněnské přehradě. Veškeré informace budou uvedeny na facebooku společnosti HARIBO.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 20. 8. 2015 13:20 HARIBO CZ

Zlatý medvídek HARIBO již v rámci své prázdninové roadshow s názvem „Hravé léto“ procestoval mnoho zajímavých míst České republiky. Nevynechá ani zoologickou zahradu v Táboře, která od počátku prázdnin stačila přivítat desetitisíce návštěvníků. Právě zde hodlá Zlatý medvídek všem zájemcům zpříjemnit konec léta. V neděli 30. srpna ve spolupráci se zoologickou zahradou uspořádá zábavný program plný soutěží a zároveň přispěje na chov devíti místních medvědů. Vždyť medvědi by měli držet spolu.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 18. 8. 2015 11:28 DZ DRAŽICE + NIBE

Ten, kdo někdy vybíral nový ohřívač vody, ví, že to není jen o velikosti a ceně. Je s ním spojeno spousta dalších aspektů, na které je třeba brát zřetel. A některé se dokonce projeví až při instalaci. Třeba, když menší bojler nahradí větší, který nesedí do původního závěsu. Řešení má největší český výrobce ohřívačů vody společnost Družstevní závody Dražice, která vyvinula nový univerzální závěs pro elektrické bojlery.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 13. 8. 2015 18:45 BALANCE CLUB BRUMLOVKA

Balance Club Brumlovka zorganizoval již 7. ročník tenisového turnaje dvojic. Brumlovka Tenis Cup 2015 proběhl v neděli 26. července na kurtech ve Vyskočilově ulici v Praze 4. Určen byl nejen pro členy klubu, ale i širokou veřejnost. Vítězové si odnesli velmi zajímavé ceny od štědrých partnerů.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 13. 8. 2015 14:11 PASSERINVEST GROUP

BB Centrum má další přírůstek. Tentokrát to však není nová budova, ale tzv. KnihoBudka. Nová veřejná knihovna, která vznikla ze staré telefonní budky, byla slavnostně otevřena v Baarově parku. Lidé si tu můžou knihy bezplatně vypůjčit, vyměnit nebo se jen tak začíst při relaxaci nebo čekání v parku či některé z místních kaváren a restaurací.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 13. 8. 2015 13:41 HARIBO CZ

„Hravé léto“ s medvídkem HARIBO pokračuje! Se sladkou roadshow zavítal Zlatý medvídek již do mnoha krajů České republiky a tentokrát se zastaví v Jihlavě. Pro děti a rodiče připraví v jihlavském aquaparku Vodní ráj zpestření letních dní, mnoho zábavy a nezapomene ani na oblíbené cukrovinky. Aktuální informace budou uveřejněny na facebooku společnosti HARIBO.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 11. 8. 2015 18:32 BALANCE CLUB BRUMLOVKA

Strečink by měl být nedílnou součástí každého tréninku, obzvláště pak tréninku běžců. Protahování je nutným protipólem zatížení těla, protože to, co se zatěžuje, se také zkracuje. Cílem strečinku je protažení zkráceného svalstva a zároveň prevence proti mnoha zraněním. Správně prováděným strečinkem se buduje síla, délka a pružnost svalů, zvyšuje se kloubní pohyblivost, rozsah pohybu a dochází k celkové regeneraci organismu. Balance Club Brumlovka přináší několik tipů na techniku správného protažení svalů po dlouhém běhu.

Zobrazit celou zprávu
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.