Úspěšný rezidenční projekt se nachází v pražských Hrdlořezích mezi dvěma velkými parky. Bytové domy jsou zakomponované do svažitého terénu tak, aby se staly přirozenou součástí místní zeleně a nedalekého sadu.

Okolí projektu v sobě kloubí dobrou dostupnost do centra města se zachováním všech výhod, které poskytuje bydlení uprostřed zeleně. V lokalitě se nachází tři mateřské školy a plně vybavená dětská hřiště. Pravidelné nákupy lze obstarat ve dvou obchodních řetězcích v těsné blízkosti křižovatky Jarov či v nedalekém obchodním centru Galerie Harfa. V docházkové vzdálenosti je zastávka tramvají, které jsou v centru města za 20 minut, zatímco 7 minut trvá cesta autobusem ke stanici metra B, Vysočanská.

www.daramis.com

www.zelene-mesto2.cz

Společnost Daramis byla založena v roce 2000, předmětem její činnosti je nákup, výstavba a správa rezidenčních a komerčních nemovitostí. Doposud firma dokončila 10 realitních projektů s cca 1 200 byty a aktuálně probíhají přípravné práce na nových rezidenčních projektech o zhruba 2 800 bytech. V současné době realizuje společnost projekty v Praze. Mezi dokončené projekty Daramis patří např. bytové projekty Sedmikráska, Nad Motolským Hájem I a II, Rezidence Tupolevova I a II, River Lofts a Nad Vltavským údolím. Kromě rezidenčních má Daramis ve svém portfoliu i komerční projekty (např. Kodaňská Office Centre) a hotely (Parkhotel Praha).

Pro více informací kontaktujte:

Crest Communications, a.s.
Jana Bakešová
Account Manager
Tel.: + 420 222 927 111
Gsm : + 420 731 613 604
e-mail: jana.bakesova@crestcom.cz
www.crestcom.cz