Nejlepším týmem celého závodu se stal španělský Movistar team, který převzal cenu od letošního sponzora - společnosti Azkar DACHSER. Celkovým vítězem jednotlivců Vuelty 2015 se stal Ital Fabio Aru.

Španělský závod Vuelta začal 22. srpna na jihu Španělska, odkud se za dobu tří týdnů cyklisté dostali až do Madridu. Závodníci museli absolvovat několik velice náročných etap, které byly podpořeny dobrou organizací předního logistického providera Azkar DACHSER působícího na Pyrenejském poloostrově.

Základní informace o společnosti DACHSER v České republice
ci Králové, PDACHSER působí na trhu logistiky a zasilatelství již od roku 1992, kdy byla založena společnost E.S.T. a.s., poskytující služby v oblasti mezinárodní a vnitrostátní kamionové spedice, skladování a celních služeb. Portfolio společnosti bylo postupně rozšířeno i o služby v oblasti letecké a námořní dopravy. V roce 2004 se E.S.T. stala exkluzivním partnerem společnosti DACHSER pro Českou republiku, v roce 2006 uzavřela smlouvu o joint venture s mezinárodním poskytovatelem logistických služeb DACHSER a začala vystupovat pod jménem DACHSER E.S.T. a.s. Proces integrace byl završen rozhodnutím o přejmenování společnosti na DACHSER Czech Republic a.s. s účinností od 1. 1. 2010.DACHSER disponuje téměř 48 000 m² distribučních a překládkových skladových ploch po celé republice. Ve svých osmi pobočkách (v Kladně, Ostravě, Brně, Břeclavi, Českých Budějovicích, Hradraze a na pobočce DACHSER Cargoplus) v současné době zaměstnává téměř 500 lidí.

Základní informace o skupině DACHSER
Rodinná společnost DACHSER se sídlem v německém Kemptenu je předním poskytovatelem logistických služeb v Evropě. Dachser poskytuje komplexní přepravní logistiku, skladování a individuální zákaznické služby ve třech obchodních oblastech: DACHSER European Logistics, DACHSER Food Logistics a DACHSER Air & Sea Logistics. Nabídku doplňují další služby jako kontraktní logistika, konzultace a poradenství a specifická řešení přizpůsobená na míru jednotlivým odvětvím. Díky komplexní dopravní síti jak v Evropě, tak i v zámoří a informačním technologiím, které jsou plně integrovány do všech systémů, poskytuje DACHSER inteligentní logistická řešení po celém světě. V současnosti zaměstnává 25 000 lidí ve 437 pobočkách po celém světě. Za rok 2014 zrealizoval přepravu 73,7 milionů zásilek. Celkový obrat koncernu DACHSER v roce 2014 činil 5,3 miliard eur. Pro více informací navštivte www.dachser.cz.


Pro více informací kontaktujte:

DACHSER Czech Republic a.s.
Ing. Jan Polter, MBA
Obchodní a marketingový ředitel
tel.: +420 312 291 842
e-mail: jan.polter@dachser.com
www.dachser.cz


DACHSER Czech Republic a.s.
Ing. Tereza Valentová
Marketing & PR
tel.: +420 312 291 880
e-mail: tereza.valentova@dachser.com
www.dachser.cz

Crest Communications, a.s.
Andrea Pitronová
Account Director
Tel.: +420 222 927 111
e-mail: andrea.pitronova@crestcom.cz
www.crestcom.cz