CZ SK EN

Würth

https://www.wuerth.cz/cs/wuerth_cz/company/company.php

Společnost Würth je předním světovým tvůrcem i výrobcem montážních materiálů a techniky. Skupina Würth byla založena v Německu v roce 1945 Adolfem Würthem, po jeho smrti v roce 1954 převzal vedení firmy jeho 19letý syn Reinhold Würth, který ji vede dodnes. Do České republiky vstoupila skupina Würth v roce 1992 a díky rychle rostoucímu týmu profesionálně vyškolených obchodních zástupců se brzy stala jedničkou mezi tuzemskými distributory montážní techniky. Na počátku byla firma specialistou na šrouby, dnes je odborníkem na veškerou montážní a upevňovací techniku. Její portfolio čítá přes 100 tisíc produktů od šroubů a hmoždinek, přes chemicko-technické produkty, kování pro nábytek a stavební kování a instalační materiály, až po drobné díly pro automobily, nářadí, stroje či zásobovací a odběrové systémy. Zkrátka vše pro řemesla spojená s automobily, zpracováním dřeva či kovů i pro stavební firmy a velké průmyslové podniky.

Tiskové zprávy

Vydáno dne: 6. 2. 2024 11:03 Würth

Společnost Würth, přední světový dodavatel montážních a spojovacích materiálů, je jedním z hlavních partnerů IBU Mistrovství světa v biatlonu 2024, které se po jedenácti letech vrací do České republiky. V rámci letošního šampionátu, konaného od 7. do 18. února v Novém Městě na Moravě, bude Würth přítomen nejen jako jeden z hlavních sponzorů, ale také jako oficiální dodavatel nářadí a strojů nezbytných pro úpravu skluznic a příprav biatlonových tratí.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 4. 12. 2023 10:04 Würth

Společnost Würth představuje novou generaci vestaveb do užitkových vozidel ORSY® MOBIL. Jedná se o precizní úložné prvky z odlehčených materiálů pro úsporu pohonných hmot. Díky velkému výběru úložných prvků je možné vestavby využít přesně na míru pro jakékoliv profese, od servisních vozidel pro pojízdnou dílnu. Uspořádání veškerého nářadí i materiálu maximálně využije prostor automobilu a zefektivní tak všechny pracovní činnosti. Bezpečnost během přepravy je zajištěna díky záchytným a pojistným prvkům i profesionální instalaci zabezpečovacího systému do vozidla. Veškeré úložné prvky jsou kompatibilní s ostatními skladovacími systémy Würth, díky tomu lze vestavbu kdykoliv přizpůsobit aktuálním potřebám.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 25. 9. 2023 11:08 Würth

Společnost Würth, která je předním světovým vývojářem a prodejcem potřeb pro řemeslníky, se stala partnerem české reprezentace parketářů a podlahářů na evropském šampionátu EuroSkills. Cílem této největší akce v Evropě v oblasti odborného vzdělávání je ukázat profesní dovednosti a talent mladé generace v řemeslných oborech. Za Českou republiku v kategorii podlahář a parketář se do letošního ročníku konaného v Gdańsku probojoval David Pelikovský, vítěz Mistrovství českých parketářů a podlahářů juniorů do 25 let. Společnost Würth podpořila přípravu české reprezentace pro úspěch v této soutěži poskytnutím potřebného počtu sad pracovního nářadí.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 31. 8. 2023 12:20 Würth

Společnost Würth v České republice mění svou organizační strukturu a ve svém vedení bude mít dva generální ředitele. Novým generálním ředitelem a jednatelem byl jmenován David Mašek. Ten společnost povede společně s Milošem Horkým, který má na starosti především oblast obchodu. Pan Mašek je součástí společnosti Würth od roku 2021, kdy nastoupil na pozici finančního ředitele. Jmenováním pana Maška pokračuje společnost ve své strategii, která si zakládá na moderním přístupu a inovacích nejen v oblasti svých produktů a technologií, ale i v oblasti managementu a vedení firmy. S novým generálním ředitelem v čele si Würth klade za cíl dosáhnout v roce 2025 obratu ve výši 2,7 mld. korun.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 30. 3. 2023 11:33 Würth

Společnost Würth, přední světový vývojář i výrobce potřeb pro řemeslníky, podpořila největší dobrovolnickou iniciativu v České republice „Ukliďme Česko“. Kromě zapojení zaměstnanců do samotného úklidu věnuje dobrovolníkům v Brně téměř 2 000 párů pracovních rukavic. Záměrem akce je motivovat veřejnost k úklidu nelegálně vzniklých černých skládek a nepořádku zatěžující přírodu.

Zobrazit celou zprávu
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.