Klient

ANTRACIT Property

resources/f/klienti/192/logo/ANTRACIT_logo_barva_PURPOSIA MEMBER.jpg

http://www.antracitproperty.eu

Developerská skupina ANTRACIT je součástí holdingu PURPOSIA Group. Zaměřuje se na individuální řešení dle přání klienta. Do jejího portfolia patří bytová výstavba, logistické, výrobní a administrativní projekty na území České a Slovenské republiky. Pro koncové klienty připravuje developerské projekty na vlastních pozemcích. U každého projektu zajistí komplexní služby od návrhu a úpravy využití prostoru přes zpracování projektové dokumentace, vlastní výstavbu až po správu a údržbu nemovitosti. Referenční projekty: ANTRACIT House, Ostrava; IANP, Ostrava; ANTRACIT Point, Žilina; ANTRACIT Senec.

ANTRACIT Property

Vydáno dne: 09.07.2024

HISTORICKÁ VILA DVOŘÁKOVA SE DOČKÁ REKONSTRUKCE, SLOUŽIT BUDE STEJNĚ JAKO V MINULOSTI BYDLENÍ

Developerská skupina Antracit představuje nový bytový projekt v historickém jádru Ostravy. Vila Dvořákova, nacházející se na rohu Dvořákovy a Přívozské ulice, se dočká kompletní rekonstrukce a přístavby. Tato vila z roku 1895, která původně sloužila jako rodinné bydlení s jedinečnou zahradou, je již řadu let opuštěná a ve špatném stavu. Původní vila zůstane zachována, dojde však k její kompletní rekonstrukci a přístavbě, čímž vznikne nový bytový objekt, který nejen obnoví původní krásu této historické budovy, ale také ji přizpůsobí současným standardům moderního bydlení.

Read More

ANTRACIT Property

Vydáno dne: 06.06.2024

DEVELOPERSKÁ SKUPINA ANTRACIT ROZŠIRUJE SVOJ AREÁL V LOGISTICKOM CENTRE SENEC NA SLOVENSKU

Developerská skupina ANTRACIT rozširuje svoj areál v jednom z najatraktívnejších logistických centier na Slovensku pri Senci. Nový developerský projekt, ktorý ponúkne nájomcom viac ako 6 000 m2 vhodných na logistiku, drobnú výrobu alebo skladovanie s príslušným administratívnym zázemím, doplní v priemyselnom komplexe ANTRACIT Senec s rozlohou 12 000 m2, existujúcu polyfunkčnú budovu s rozlohou 5 700 m2.

Read More

ANTRACIT Property

Vydáno dne: 05.06.2024

DEVELOPERSKÁ SKUPINA ANTRACIT ZAHAJUJE REALIZACI DALŠÍHO PROJEKTU: ZÁZEMÍ PRO RESTAURACI BURGER KING V HAVÍŘOVĚ U GLOBUSU

V Havířově, v areálu Globus na ulici U Skleníků, začne stavba nového zázemí pro restauraci Burger King. K dnešnímu dni developerská skupina ANTRACIT získala pravomocné stavební povolení a předala staveniště dodavatelské společnosti HAMPR a.s. z Vendryně, která vzešla z výběrového řízení.

Read More

ANTRACIT Property

Vydáno dne: 15.01.2024

SKUPINA ANTRACIT PREDSTAVUJE NOVÉ PRIEMYSELNÉ PARKY

Skupina ANTRACIT, ktorá patrí do novovzniknutého holdingu PURPOSIA Group, pripravila nové priemyselné parky ANTRACIT Solnice v blízkosti známeho areálu Kvasiny, a ANTRACIT Chotoviny na trase diaľnice D3 pri Tábore. Priemyselné parky spolu ponúknu nájomcom výrobné, logistické a administratívne priestory na ploche viac ako 17 000 m2 a 23 000 m2.

Read More

ANTRACIT Property

Vydáno dne: 15.01.2024

SKUPINA ANTRACIT PŘEDSTAVUJE NABÍDKU NOVÝCH PRŮMYSLOVÝCH PARKŮ

Developerská skupina ANTRACIT, která patří do nově vzniklého holdingu PURPOSIA Group, připravila nové průmyslové parky ANTRACIT Solnice, v blízkosti známého areálu Kvasiny, a ANTRACIT Chotoviny, na trase dálnice D3 v blízkosti Tábora. Průmyslové parky dohromady nabídnou nájemcům výrobní, logistické a administrativní prostory na ploše přes 17 000 m2 a 23 000 m2.

Read More

ANTRACIT Property

Vydáno dne: 10.01.2024

V ŽILINĚ SE OTEVŘELO NOVÉ MULTIFUNKČNÍ SPORTOVIŠTĚ PRO GYMNASTIKU, PARKOUR A PLAVÁNÍ DĚTÍ

V Žilině se uskutečnilo slavnostní otevření nového multifunkčního zařízení ANTRACIT Spot: gymnasticko-sportovní centrum Argi Academy. Moderní volnočasové centrum určené pro všechny věkové kategorie vzniklo v atraktivní lokalitě v městské části Žilina, Považský Chlmec. Developerem projektu byla mezinárodní skupina ANTRACIT, která patří do nově založeného holdingu PURPOSIA Group. Generálním dodavatelem stavby byla společnost HSF System SK.

Read More

ANTRACIT Property

Vydáno dne: 10.01.2024

V ŽILINE OTVORILI PRE VEREJNOSŤ NOVÉ MULTIFUNKČNÉ ŠPORTOVISKO NA GYMNASTIKU, PARKOUR A BABY PLÁVANIE

V Žiline sa uskutočnilo slávnostné otvorenie nového multifunkčného zariadenia ANTRACIT Spot: gymnasticko-športové centrum Argi Academy. Moderné voľnočasové centrum určené pre všetky vekové kategórie vzniklo v atraktívnej lokalite mestskej časti Žilina, Považský Chlmec. Developerom projektu bola medzinárodná skupina ANTRACIT, ktorá patrí do novovzniknutého holdingu PURPOSIA Group. Generálnym dodávateľom stavby bola spoločnosť HSF System SK.

Read More

ANTRACIT Property

Vydáno dne: 01.11.2023

ANTRACIT ROZŠIRUJE SVOJE PÔSOBENIE A AKTIVITY V ČESKU A NA SLOVENSKU. DO FUNKCIE RIADITEĽKY BOLA NOVO MENOVANÁ ZUZANA BAJGAROVÁ.

Medzinárodná developerská skupina ANTRACIT posilňuje svoju pozíciu na trhu. V súvislosti s plánovaným rastom rozširuje projektový tím a mení organizačnú štruktúru. Na pozíciu riaditeľky pre Českú republiku a Slovensko nastupuje Zuzana Bajgarová. Skupina ANTRACIT realizuje rezidenčné, komerčné a priemyselné projekty napríklad v Ostrave, Žiline, Plzni alebo v Prešove.

Read More