Klient

LUXENT

resources/f/klienti/165/logo/logo_luxent.jpg

http://www.luxent.cz

Realitní kancelář Luxent - Exclusive Properties působí na českém trhu od roku 2008 a za 16 let svého fungování se stala jedním z významných aktérů na trhu s exkluzivními nemovitostmi. Nabízí komplexní spektrum služeb od zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitosti přes investiční, finanční a projektové poradenství až po marketingové a analytické služby. Portfolio společnosti zahrnuje rezidenční, historické i komerční objekty. Za dobu své existence kancelář zprostředkovala prodej a pronájem více než 3 000 nemovitostí. Součástí činnosti realitní kanceláře Luxent - Exclusive Properties je také spolupráce s developery. Mezi aktuálně nabízené developerské projekty patří například krkonošské apartmány Harrachov Peaks a Apartmány Albeřice či exkluzivní apartmány Laka Living na Šumavě, komorní projekt Červený Dub v Kostelci nad Černými lesy, luxusní vilová čtvrť Březový háj v Předboji severně od Prahy, Rezidence Brodce u Mladé Boleslavi nebo projekt loftového bydlení v Praze 5 Lofty Anděl. Luxent se věnuje také prodeji rekreačních zahraničních nemovitostí, například ve Vídni, Dubaji, Chorvatsku, Španělsku, Ománu, Indonésii, na Seychelách či projektu Marina Liptov na Slovensku.

..
Obrázky

LUXENT

Vydáno dne: 29.03.2023

VÝKYVY BĚŽNÉHO REALITNÍHO TRHU SE LUXUSNÍCH NEMOVITOSTÍ PŘÍLIŠ NEDOTÝKAJÍ. ROSTE ZÁJEM ZEJMÉNA O REKREAČNÍ OBJEKTY V ZAHRANIČÍ

Tisková zpráva, 29. 3. 2023 – Realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties se na českém trhu již 15 let věnuje prodeji a pronájmu exkluzivních nemovitostí. Ty představují svébytný realitní segment, který příliš nepodléhá trendům a výkyvům běžného trhu. Některé ekonomické i geografické faktory se ale do prodeje prémiových nemovitostí promítly. V průběhu loňského roku zaznamenala společnost výrazný nárůst zájmu o pořízení rekreačních objektů v zahraničí, a to na úkor klasických chat a chalup v Česku. Kupující se také mnohem více zajímají o energetickou náročnost budov. A to nejen kvůli schválené legislativě, ale především s ohledem na své požadavky na udržitelné bydlení. Za 15 let působení na trhu zprostředkovala realitní kancelář Luxent přes 3 000 realitních transakcí, kdy většinu představují pronájmy zejména z předcovidového období. Celkem prodala 387 nemovitostí za přibližně 5 mld. Kč.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 08.02.2023

PRVNÍ ETAPA PROJEKTU LUXUSNÍCH VIL BŘEZOVÝ HÁJ NEDALEKO PRAHY JE ZKOLAUDOVÁNA

Tisková zpráva, 8. 2. 2023 – Celkem 15 exkluzivních vil a jeden bungalov z první etapy projektu Březový háj, který roste v obci Předboj v Praze-východ, je zkolaudováno. Práce nyní probíhají na druhé etapě o 4 domech. Ty by měly být dokončeny na jaře 2024. Výhradní prodej zprostředkovává realitní kancelář Luxent –⁠ Exclusive Properties.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 25.01.2023

ZÁJEM O HISTORICKÉ NEMOVITOSTI TRVÁ, S REKONSTRUKCÍ ALE MAJITELÉ VYČKÁVAJÍ

Tisková zpráva, 25. 1. 2023 – Ochlazení realitního trhu z posledních měsíců se segmentu luxusních nemovitostí dotklo jen minimálně. Vliv měla ale situace ve stavebnictví, zejména při rozhodování investorů o koupi historických nemovitostí. Vzhledem k velkému nárůstu cen a zhoršené dostupnosti stavebních materiálů i nedostatku pracovníků zájemci více než dřív poptávají historické budovy po rekonstrukci. Pokud ale přeci jen narazí na výhodnou nabídku objektu před renovací, po jeho koupi se zahájením oprav vyčkávají na příznivější podmínky. Současný vývoj na poli historických nemovitostí přibližuje specialistka realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties Lenka Munter. Ta má nyní čerstvě v nabídce například barokní zámecký komplex Mirošov a také rodinné sídlo na Malé Straně, jehož základy se datují do doby renesance. V neposlední řadě její portfolio doplňuje renesanční tvrz v Jistebnici.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 16.12.2022

INVESTICE DO MENŠÍHO BYTU V PRAZE, NEBO DO LUXUSNÍ VILY V ASII? CENA JE SROVNATELNÁ

Tisková zpráva, 16. 12. 2022 – Uplynulé měsíce na českém realitním trhu jsou poznamenány vývojem hospodářství, enormní inflací i bezpečnostní situací v Evropě. Roste proto poptávka po stabilní a dlouhodobé investici v podobě koupě nemovitosti. Vyčerpaná tuzemská nabídka ale není dostatečná, proto investoři obrací zrak do zahraničí. Poptávka panuje především po luxusních domech, vilách či apartmánech, které jsou oproti těm klasickým mnohem odolnější vůči cenovým výkyvům. Boom nyní zažívá například Thajsko, jež se po pandemii znovu otevřelo turistům. Výhodně se nemovitosti dají nakoupit také v Indonésii či Spojených arabských emirátech. Investiční příležitosti v exotické Asii přiblíží odborníci realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 30.11.2022

NEMOVITOSTI V CHORVATSKU LÁKAJÍ ČESKÉ INVESTORY

Tisková zpráva, 30. 11. 2022 – Enormní inflace, nedostatek bytů i stavebních materiálů a rostoucí náklady ve spojitosti s energetickou krizí vede Čechy k hledání zajímavých investic v zahraničí. Poptávka po koupi nemovitostí se tak zvyšuje například v Chorvatsku. Jejich hodnota totiž stále stoupá. Zájemci oceňují také kulturní a jazykovou blízkost a dobrou dojezdovou vzdálenost. Do popředí se nyní dostávají především luxusní byty, domy i apartmány. Současný trend detailněji přiblíží specialistka realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 31.10.2022

LUXENT SPUSTIL PRODEJ LUXUSNÍCH MEZONETŮ V PRAŽSKÉM KARLÍNĚ

Tisková zpráva, 31. 10. 2022 – Ve zrekonstruovaném činžovním domě v Praze 8 vznikl komorní projekt čítající pět mezonetových bytů o velikosti až 233 m2, v nichž se uchovaly např. prvky historického krovu. Jednotky jsou dokončené a připravené k nastěhování. Jejich exkluzivní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 06.10.2022

LUXENT PŘEDSTAVUJE TŘI STYLOVĚ ODLIŠNÉ BYTY V NOVÉM PROJEKTU LOFTY ANDĚL

Tisková zpráva, 6. 10. 2022 – Komorní projekt Lofty Anděl zahrnuje tři exkluzivní byty o rozloze od 104 do 138 m2. Ty se nachází v pátém podlaží zrekonstruovaného nárožního domu v Praze 5 a nesou se v loftovém stylu. Návrh každého z nich odráží jiný design – industriální, art deco či minimalistický. Noví majitelé se budou moct stěhovat již koncem tohoto roku. Prodej exkluzivně zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 06.09.2022

U MLADÉ BOLESLAVI VZNIKÁ EXKLUZIVNÍ PROJEKT REZIDENCE BRODCE. LUXENT ODSTARTOVAL JEHO PRODEJ

Tisková zpráva, 6. 9. 2022 – Rezidence Brodce s 19 luxusními domy o dispozici 4+kk vyrůstá na okraji městyse Brodce nad Jizerou, pouhých 10 km od Mladé Boleslavi. Jejich výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties. Téměř třetina z nich je již rezervována. Pro zájemce se v polovině roku 2023 chystá otevření vzorového domu. Výstavba projektu by měla být zahájena letos na podzim, jeho dokončení je plánováno na jaro roku 2024.

Read More