Klient

LUXENT

resources/f/klienti/165/logo/logo_luxent.jpg

http://www.luxent.cz

Realitní kancelář Luxent - Exclusive Properties působí na českém trhu od roku 2008 a za 16 let svého fungování se stala jedním z významných aktérů na trhu s exkluzivními nemovitostmi. Nabízí komplexní spektrum služeb od zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitosti přes investiční, finanční a projektové poradenství až po marketingové a analytické služby. Portfolio společnosti zahrnuje rezidenční, historické i komerční objekty. Za dobu své existence kancelář zprostředkovala prodej a pronájem více než 3 000 nemovitostí. Součástí činnosti realitní kanceláře Luxent - Exclusive Properties je také spolupráce s developery. Mezi aktuálně nabízené developerské projekty patří například krkonošské apartmány Harrachov Peaks a Apartmány Albeřice či exkluzivní apartmány Laka Living na Šumavě, komorní projekt Červený Dub v Kostelci nad Černými lesy, luxusní vilová čtvrť Březový háj v Předboji severně od Prahy, Rezidence Brodce u Mladé Boleslavi nebo projekt loftového bydlení v Praze 5 Lofty Anděl. Luxent se věnuje také prodeji rekreačních zahraničních nemovitostí, například ve Vídni, Dubaji, Chorvatsku, Španělsku, Ománu, Indonésii, na Seychelách či projektu Marina Liptov na Slovensku.

..
Obrázky

LUXENT

Vydáno dne: 25.01.2024

NA ŠUMAVĚ VYROSTOU NOVÉ LUXUSNÍ APARTMÁNY LAKA LIVING. LUXENT NYNÍ SPUSTIL JEJICH PRODEJ

Tisková zpráva, 25. 1. 2024 – Prémiový projekt Laka Living v obci Prášily vyroste v první zóně národního parku Šumava a nabídne 21 exkluzivních horských apartmánů. Svým umístěním, nadstandardním vybavením, prvky udržitelnosti a neotřelým designem uspokojí i tu nejnáročnější klientelu. Hodí se jak pro druhé bydlení, tak jako atraktivní investice do nemovitosti. Na jaře letošního roku se očekává získání stavebního povolení, poté dojde k demolici stávajících objektů a přípravě staveniště. Samotná výstavba by měla začít v polovině roku, její dokončení se předpokládá v létě roku 2026. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 17.01.2024

LUXENT ZAHÁJIL PRODEJ TŘETÍ ETAPY EXKLUZIVNÍHO PROJEKTU ČERVENÝ DUB V KOSTELCI NAD ČERNÝMI LESY

Tisková zpráva, 17. 1. 2024 – V rámci třetí etapy projektu Červený dub kousek od Prahy vznikne ve dvou fázích celkem pět komorních domů, přičemž každý z nich nabízí tři byty a jeden ateliér. Ke všem náleží terasa, k těm v přízemí také zahrada. Projekt by měl být dokončen začátkem roku 2025, budoucí majitelé se budou moct stěhovat na jaře téhož roku. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties, prvních 12 jednotek je už v nabídce.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 04.01.2024

V LUXUSNÍM HORSKÉM PROJEKTU HARRACHOV PEAKS SE OTEVŘEL VZOROVÝ APARTMÁN S TERASOU

Tisková zpráva, 4. 1. 2024 – Po nedávném dokončení komorního projektu Harrachov Peaks si zájemci mohou nyní prohlédnout exkluzivní vzorový apartmán. Luxusní jednotky, které se hodí pro vlastní rekreační využití i jako zajímavá investice do nemovitosti, si již přebírají první majitelé. Výhradní prodej projektu zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 11.12.2023

LUXUSNÍ DOMY V PROJEKTU REZIDENCE BRODCE MAJÍ HOTOVÉ HRUBÉ STAVBY

Tisková zpráva, 11. 12. 2023 – Celkem 19 prostorných řadových domů Rezidence Brodce u Mladé Boleslavi dosáhlo milníku hrubé stavby. Zájemci se mohou v prvním čtvrtletí příštího roku těšit na vzorový dům, dokončení projektu se pak předpokládá během léta 2024. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 16.10.2023

PROJEKT GARDEN LOFTS V INDUSTRIÁLNÍM STYLU ÚSPĚŠNĚ PROŠEL KOLAUDACÍ

Tisková zpráva, 16. 10. 2023 – Butikový projekt Garden Lofts v Praze 5 je zkolaudován. Z celkem 22 luxusních bytů ke koupi aktuálně zbývají poslední tři. K dispozici jsou rovněž dvě komerční jednotky. Noví majitelé se budou moct nastěhovat na podzim. S koupí elegantního loftu zároveň získají přístup na soukromou víceúčelovou zahradu se zelení, posezením, workoutovou zónou a zahradním bazénem. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 17.08.2023

EXKLUZIVNÍ PROJEKT HARRACHOV PEAKS V KRKONOŠÍCH JE ZKOLAUDOVÁN

Tisková zpráva, 17. 8. 2023 – Luxusní projekt Harrachov Peaks v krkonošském středisku Harrachov dospěl ke kolaudaci. Vzniklo zde celkem 16 designových apartmánů v nejvyšších standardech, které si noví majitelé mohou přebírat od léta. Zájemci o druhé bydlení v přírodě i výhodnou investici do nemovitosti se mohou na podzim těšit na představení vzorové jednotky. Prodej apartmánů exkluzivně zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 20.06.2023

KOMORNÍ PROJEKT REZIDENCE POD RYBNÍČKEM V PRAZE 6 JE DOKONČEN

Tisková zpráva, 20. 6. 2023 – Exkluzivní projekt Rezidence Pod Rybníčkem se dočkal své kolaudace. V klidné městské části Praha-Suchdol vyrostlo 8 elegantních bytů s prémiovými standardy. Ke koupi aktuálně zbývá jen poslední jednotka. Noví majitelé by se měli stěhovat v průběhu léta. Prodej bytů exkluzivně zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 12.04.2023

VE VELKÝCH POPOVICÍCH ROSTE KOMORNÍ PROJEKT NÍZKOENERGETICKÝCH DOMŮ

Tisková zpráva, 12. 4. 2023 – Ve Velkých Popovicích nedaleko Prahy vzniká soubor čtyř rodinných domů, které se vyznačují nadčasovou architekturou a moderním designem, ale především energetickou úsporností a obnovitelnými zdroji. Ke každé vile s energetickou třídou A a s velkorysými prostory 6+kk či 7+kk, v nichž je kladen důraz na dostatek denního světla, náleží rozlehlá zahrada s terasou a garáž pro dva automobily. Jejich exkluzivní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties. Dokončení projektu je plánováno na 2. čtvrtletí roku 2024.

Read More