Klient

LUXENT

resources/f/klienti/165/logo/logo_luxent.jpg

http://www.luxent.cz

Realitní kancelář Luxent - Exclusive Properties působí na českém trhu od roku 2008 a za 16 let svého fungování se stala jedním z významných aktérů na trhu s exkluzivními nemovitostmi. Nabízí komplexní spektrum služeb od zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitosti přes investiční, finanční a projektové poradenství až po marketingové a analytické služby. Portfolio společnosti zahrnuje rezidenční, historické i komerční objekty. Za dobu své existence kancelář zprostředkovala prodej a pronájem více než 3 000 nemovitostí. Součástí činnosti realitní kanceláře Luxent - Exclusive Properties je také spolupráce s developery. Mezi aktuálně nabízené developerské projekty patří například krkonošské apartmány Harrachov Peaks a Apartmány Albeřice či exkluzivní apartmány Laka Living na Šumavě, komorní projekt Červený Dub v Kostelci nad Černými lesy, luxusní vilová čtvrť Březový háj v Předboji severně od Prahy, Rezidence Brodce u Mladé Boleslavi nebo projekt loftového bydlení v Praze 5 Lofty Anděl. Luxent se věnuje také prodeji rekreačních zahraničních nemovitostí, například ve Vídni, Dubaji, Chorvatsku, Španělsku, Ománu, Indonésii, na Seychelách či projektu Marina Liptov na Slovensku.

..
Obrázky
Obrázky
Obrázky

LUXENT

Vydáno dne: 02.11.2020

REKREAČNÍ NEMOVITOSTI SE NYNÍ POPTÁVAJÍ VE VELKÉM. LIDÉ HLEDAJÍ KOMFORTNÍ DRUHÉ BYDLENÍ V PŘÍRODĚ

Tisková zpráva, 2. 11. 2020 – Zatímco některé podnikatelské sektory se pod vlivem pandemie koronaviru zastavily nebo značně omezily, trh s nemovitostmi nikoliv. Mezi Čechy vzrostl především zájem o ty určené k rekreaci. Podle realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties lze pozorovat výrazný nárůst, ve srovnání s loňským rokem až na dvojnásobek.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 18.08.2020

V KLECANECH RYCHLE ROSTE 12 EXKLUZIVNÍCH RODINNÝCH DVOJDOMŮ. VÍCE NEŽ TŘETINA JEDNOTEK PROJEKTU “V REMÍZKÁCH“ JE JIŽ REZERVOVÁNA NEBO PRODÁNA

Ve městě Klecany v okrese Praha-východ vyrůstá 12 nízkoenergetických rodinných dvojdomů o dvou jednotkách (každá v jedné polovině dvojdomu, s vlastním vstupem, zahradou i garáží). Zájemci mohou vybírat z dispozic 4+kk a 5+kk. Domy jsou postupně dokončovány, více než třetina jednotek je již prodaná či rezervovaná. Kolaudace se chystá na podzim letošního roku. Developerem je společnost Bydlení – Kasárna, výhradním prodejcem realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Read More