Klient

BYDLÍME KOMPLEXNĚ

resources/f/klienti/163/logo/Bidli.PNG

https://www.bidli.cz/

Bidli holding, a.s., je největším komplexním projektem pro bydlení v České republice. Společnost jako jediná na trhu řeší kompletní škálu služeb – realitní činnost, hypoteční poradenství, rezidenční development, družstevní bydlení, pojištění, dodávku energií, výrobu dřevostaveb a nábytku i designové řešení interiéru. Klientovi je tak schopna zajistit nové bydlení i vše, co k němu potřebuje. Mezi její developerské projekty patří rezidenční areál Bidli v Rodově, středočeské Libři či Myslince u Plzně.

..
Obrázky

BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Vydáno dne: 11.02.2021

OBNOVITELNÉ ZDROJE V EU V ROCE 2020 POPRVÉ PŘEDČILY TY FOSILNÍ. V ČESKU ROSTE ZÁJEM DOMÁCNOSTÍ O FOTOVOLTAICKÉ ELEKTRÁRNY

Nejistota spojená s dodávkami a především obavy z růstu cen energií motivují lidi hledat alternativní zdroje. Do popředí se dostávají i otázky uhlíkové náročnosti a produkce emisí z výroby energie za pomoci tradičních zdrojů, které výrazně zatěžují životní prostředí. V roce 2020 v téměř každé evropské zemi poklesla poptávka po elektřině, celkově asi o 4 %. Zájem roste hlavně o vlastní fotovoltaické elektrárny. Dle analýzy společnosti BIDLI technologie se jejich trh každoročně až zdvojnásobuje.

Read More

BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Vydáno dne: 28.01.2021

BIDLI: NEDOSTATEK BYTŮ TRVÁ, CENY KLESAT NEBUDOU

Po celé České republice nadále panuje vysoká poptávka po bydlení, která značně převyšuje nabídku. Vliv na nedostatek bytů má kromě zdlouhavých povolovacích procesů, brzdících realizaci nových bytových domů, i pandemie koronaviru. Ta zpomalila či posunula schvalování a výstavbu některých developerských projektů. Zároveň ale vzbudila u mnoha lidí potřebu bezpečně uložit své úspory, k čemuž hojně využívali investice do nemovitostí. Zájmu o koupi navíc nahrávaly i výhodné sazby hypotečních úvěrů. Češi v loňském roce také výrazně více nakupovali rekreační nemovitosti. Do nájemního bydlení se pak promítl propad krátkodobých pronájmů, který vedl k celkovému zlevnění nájmů. A jak vidí další vývoj trhu experti společnosti Bidli?

Read More

BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Vydáno dne: 24.11.2020

BIDLI A INSIGHT HOME ZAKLÁDAJÍ JOINT VENTURE BIDLI TECHNOLOGIE

Praha, 24. listopadu 2020 – Dva čeští lídři, první v oblasti poskytování služeb pro bydlení (BIDLI holding, a.s.) a druhý v oblasti obnovitelných zdrojů energie a chytrého bydlení (Insight Home, a.s.), založili společný podnik s názvem BIDLI technologie, a.s. Ten má ambice stát se největším českým soukromým dodavatelem obnovitelných zdrojů energie a komplexních služeb s tím spojených. Nově založená společnost BIDLI technologie poskytne zájemcům o ekologické, energeticky i finančně úsporné bydlení nejen montáž fotovoltaiky na střechu domu a následný servis, ale i veškeré konzultace, vyřízení administrativy, profinancování a v neposlední řadě zvýhodněnou dodávku elektřiny.

Read More

BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Vydáno dne: 23.07.2020

V MYSLINCE U PLZNĚ VYRŮSTÁ NOVÁ ČTVRŤ. STAVÍ JI SPOLEČNOST BIDLI

Téměř 120 nízkoenergetických rodinných domů postaví společnost Bidli v obci Myslinka v Plzeňském kraji. Celý projekt je koncipovaný jako nová čtvrť o rozloze 7 hektarů. Zahrnuje 5 etap, které nabídnou řadové domy i solitéry. V první fázi už roste 20 řadových rodinných domů. Mají hotovou hrubou stavbu, kolaudovány budou postupně, a to již od září 2020. Developer v obci výrazně posílí stávající občanskou vybavenost: plánuje výstavbu multifunkčního hřiště, oddechové, přírodně pojaté zóny a polyfunkčního objektu, který bude sloužit veřejnosti.

Read More

BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Vydáno dne: 08.07.2020

SPOLEČNOST BIDLI POSTAVÍ V LIBŘI U PRAHY 16 NÍZKOENERGETICKÝCH RODINNÝCH DOMŮ

Ve středočeské obci Libeř vyrůstá prvních osm nízkoenergetických rodinných domů v dispozici 5+kk. Mají vlastní pozemek o velikosti přes 650 m2, garáž, podkroví a jsou vybaveny fotovoltaickou elektrárnou. Na první etapu, jejíž kolaudaci společnost Bidli plánuje na jaro 2021, naváže realizace dalších osmi domů.

Read More

BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Vydáno dne: 25.03.2020

KOMENTÁŘ: BYTY ZLEVŇOVAT NEBUDOU, SITUACE SE OD KRIZE V ROCE 2008 VÝZNAMNĚ LIŠÍ

Vyjádření Romana Weisera, místopředsedy představenstva BIDLI holding, k množícím se předpovědím, že na realitním trhu vzhledem k dopadům epidemie koronaviru významně zlevní byty.

Read More