Klient

BYDLÍME KOMPLEXNĚ

resources/f/klienti/163/logo/Bidli.PNG

https://www.bidli.cz/

Bidli holding, a.s., je největším komplexním projektem pro bydlení v České republice. Společnost jako jediná na trhu řeší kompletní škálu služeb – realitní činnost, hypoteční poradenství, rezidenční development, družstevní bydlení, pojištění, dodávku energií, výrobu dřevostaveb a nábytku i designové řešení interiéru. Klientovi je tak schopna zajistit nové bydlení i vše, co k němu potřebuje. Mezi její developerské projekty patří rezidenční areál Bidli v Rodově, středočeské Libři či Myslince u Plzně.

..
Obrázky

BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Vydáno dne: 27.05.2024

PROJEKT BIDLI VE VRSKMANI MÁ ZKOLAUDOVANÉ SÍTĚ I KOMUNIKACE

Společnost Bidli úspěšně dokončila infrastrukturu v projektu ve Vrskmani u Chomutova, který zahrnuje 46 parcel a vytváří tak novou lokální čtvrť. Na pozemcích lze okamžitě začít stavět dům dle platného stavebního povolení na ekologickou dřevostavbu o dispozici 4+kk, a to v patrové i přízemní variantě. Samozřejmostí je možnost začlenění obnovitelných zdrojů energie. Zájemci si ovšem mohou zvolit i variantu vlastního rodinného domu.

Read More

BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Vydáno dne: 20.05.2024

BIDLI POKROČILA S PŘÍPRAVOU POZEMKŮ V DÝŠINĚ U PLZNĚ

Společnost Bidli pokročila s projektem v Dýšině ve vyhledávané lokalitě u Plzně, který nabízí celkem 20 stavebních pozemků. Uzavřela smlouvu se zhotovitelem dopravní a technické infrastruktury, sítě a komunikace tedy budou hotové do konce roku. U všech parcel již byly dokončeny rozvody elektřiny. Výstavba může být na parcelách zahájena hned, v ceně každého pozemku je totiž projektová dokumentace s platným stavebním povolením na rodinný dům.

Read More

BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Vydáno dne: 13.11.2023

BIDLI SPUSTILA PRODEJ 46 POZEMKŮ VE VRSKMANI PRO OKAMŽITOU VÝSTAVBU MODERNÍCH MONTOVANÝCH DŘEVOSTAVEB

Společnost Bidli zahájila prodej developerského projektu Bidli ve Vrskmani u Chomutova, který dohromady zahrnuje 46 parcel. Zájemci o bydlení v nové čtvrti si mohou pořídit buď samostatný zasíťovaný pozemek pro vlastní výstavbu nebo rovnou využít nabídky společnosti na moderní nízkoenergetickou dřevostavbu na klíč. Všechny parcely mají stavební povolení na ekologický dům o dispozici 4+kk ve variantě přízemního bungalovu či patrového domu. Novostavby je možné začít realizovat ihned, v případě montované dřevostavby od Bidli bude doba výstavby trvat jen několik měsíců po dokončení základové desky. Do konce letošního roku developer plánuje dokončit infrastrukturu sítí, komunikace pak během jara 2024.

Read More

BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Vydáno dne: 13.03.2023

BIDLI SPOUŠTÍ PRODEJ STAVEBNÍCH PARCEL U PLZNĚ

Společnost Bidli odstartovala prodej zasíťovaných pozemků připravených pro zástavbu moderními rodinnými domy. Celkem 20 parcel s projektovou dokumentací a platným stavebním povolením se nachází v žádané lokalitě Dýšina přiléhající k Plzni. Téměř okamžitě na nich lze zahájit výstavbu.

Read More

BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Vydáno dne: 21.09.2022

SPOLEČNOST BIDLI ZKOLAUDOVALA PRVNÍ ETAPU PROJEKTU V LIBEŘI Nízkoenergetické dřevostavby s fotovoltaickou elektrárnou a smart home systémem jsou vyprodané

Společnost Bidli zkolaudovala prvních sedm rodinných domů v Libeři u Prahy. Všechny objekty jsou vybaveny vlastní fotovoltaickou elektrárnou a v případě přání zákazníků také technologií chytré domácnosti Bidli Smart Loxone. V současné době, která s sebou přináší zdražování, nejistotu na trhu s energiemi a vysokou inflaci, je úsporné bydlení s obnovitelnými zdroji a moderními technologiemi čím dál žádanější. Všech 16 nízkoenergetických dřevostaveb Bidli v Libeři již našlo své nové majitele.

Read More

BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Vydáno dne: 02.05.2022

PĚT HLAVNÍCH DŮVODŮ, PROČ NEMOVITOSTI NEZLEVNÍ – Vyjádření Romana Weisera, ředitele developmentu a staveb BIDLI holding

Situace na trhu s nemovitostmi je rok od roku napjatější. Nemovitostí je nedostatek a jejich ceny neustále rostou. V tomto roce – díky razantnímu zvyšování úrokových sazeb i opětovnému zpřísňování podmínek poskytování hypotečních úvěrů ze strany ČNB – dojde nejprve k poměrně významnému poklesu poptávky o koupi nemovitostí. A tak se naskýtá obvyklá otázka posledních let: můžeme očekávat propad cen na trhu nemovitostí? Má odpověď je zcela jasná: k poklesu cen nemovitostí nedojde. Jaké mě k tomuto závěru vedou důvody?

Read More

BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Vydáno dne: 28.12.2021

DVOJ- A TROJDOMY JSOU V KURZU

V posledních dvou letech se razantně zvýšil zájem o rodinné domy. Důvodem je jednak nedostatečná nabídka bytů a jejich stále rostoucí cena, především ve větších městech, a jednak touha mnoha lidí, kteří chtějí i s ohledem na pandemii koronaviru spojenou se sérií lockdownů bydlet blíže přírodě. Finančně přijatelnější alternativu pak představují dvoj- a trojdomy, jež se nyní dostávají do popředí. Jejich výhody a nevýhody a obecně situaci na trhu s rodinnými domy shrnuje odborník ze společnosti Bidli.

Read More

BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Vydáno dne: 17.12.2021

ZÁJEM O FOTOVOLTAIKU STÁLE ROSTE, DŮVODEM JE VYSOKÁ CENA ELEKTŘINY I KLIMATICKÉ CÍLE

Energetický trh v posledních týdnech zasáhlo dramatické zvyšování cen elektřiny. Faktorů je hned několik – stále vyšší náklady na vstupy potřebné pro výrobu elektřiny, neustále dražší emisní povolenky za vypouštěný CO2 do ovzduší a následky pandemie Covid-19, kdy se po uvolnění restrikcí rozjely ekonomiky i výroba a tím pádem se zvedla poptávka po elektřině. Vliv má také zvýšení ceny elektřiny v Německu, kterou způsobilo uzavření jaderných a uhelných elektráren. Lidé tedy stále častěji řeší možná východiska z této situace. Podle ředitele Bidli technologie proto stoupá zájem o fotovoltaické elektrárny, které dokážou část nákladů pokrýt. K jejich oblibě přispívá rovněž snaha lidí o větší šetrnost k životnímu prostředí – tu podporují i instituce v čele s Evropskou komisí. Její nejznámější iniciativou se stal tzv. Green Deal s balíčkem Fit for 55. Navíc teď oznámila svůj nový návrh, aby se budovy do roku 2040 přestaly vytápět plynem a dalšími fosilními palivy. Využívání a podpora obnovitelných zdrojů, mezi něž patří i fotovoltaické elektrárny, tak nadále poroste.

Read More