Klient

LUXENT

resources/f/klienti/165/logo/logo_luxent.jpg

http://www.luxent.cz

Realitní kancelář Luxent - Exclusive Properties působí na českém trhu od roku 2008 a za 16 let svého fungování se stala jedním z významných aktérů na trhu s exkluzivními nemovitostmi. Nabízí komplexní spektrum služeb od zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitosti přes investiční, finanční a projektové poradenství až po marketingové a analytické služby. Portfolio společnosti zahrnuje rezidenční, historické i komerční objekty. Za dobu své existence kancelář zprostředkovala prodej a pronájem více než 3 000 nemovitostí. Součástí činnosti realitní kanceláře Luxent - Exclusive Properties je také spolupráce s developery. Mezi aktuálně nabízené developerské projekty patří například krkonošské apartmány Harrachov Peaks a Apartmány Albeřice či exkluzivní apartmány Laka Living na Šumavě, komorní projekt Červený Dub v Kostelci nad Černými lesy, luxusní vilová čtvrť Březový háj v Předboji severně od Prahy, Rezidence Brodce u Mladé Boleslavi nebo projekt loftového bydlení v Praze 5 Lofty Anděl. Luxent se věnuje také prodeji rekreačních zahraničních nemovitostí, například ve Vídni, Dubaji, Chorvatsku, Španělsku, Ománu, Indonésii, na Seychelách či projektu Marina Liptov na Slovensku.

..
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky

LUXENT

Vydáno dne: 25.09.2024

TRENDY NA TRHU S HISTORICKÝMI NEMOVITOSTMI: CENY ZREKONSTRUOVANÝCH ZÁMKŮ KLESAJÍ. HISTORICKÉ OBJEKTY VÍCE KUPUJÍ OBCE A MĚSTA

Tisková zpráva, 25. 9. 2024 – Trh s historickými nemovitostmi v České republice prochází v poslední době zajímavým vývojem. Byť ceny zrekonstruovaných zámků klesají, zájemci namísto toho preferují nemovitosti před rekonstrukcí, ale v zachovalém stavu. Zlevňování se týká také objektů vyžadujících neodkladnou péči. Významnými hráči na trhu se kromě investorů stávají municipality či lidé hledající vlastní exkluzivní bydlení. Současnou nabídku, motivace kupujících a specifika českého trhu odhaluje expertka realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 13.09.2024

POŘÍZENÍ NEMOVITOSTI V ATRAKTIVNÍ DOVOLENKOVÉ DESTINACI MIMO EU? INVESTICE DO NOVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU I SKVĚLÉ FINANČNÍ ZABEZPEČENÍ

Tisková zpráva, 13. 9. 2024 – Čím dál více roste počet lidí, kteří zvažují koupi nemovitosti v zahraničí, kde by mohli trávit své dovolené nebo dokonce přechodně žít. Jedná se současně o stále oblíbenější způsob, jak si zajistit klidný důchod a finanční nezávislost. Pořízení druhého domova v exotických destinacích, jako je Omán, Mauricius, Bali, Seychely či Spojené arabské emiráty, tak může přinést nejen místo pro relaxaci a pohodu, ale i příležitosti k novým zážitkům a investicím do budoucnosti. Aktuální trendy přibližují experti realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 17.07.2024

LUXENT ZAČAL PRODÁVAT JIŽ TŘETÍ ETAPU RODINNÝCH DOMŮ V PROJEKTU NOVÁ CHÝNĚ

Tisková zpráva, 17. 7. 2024 – Na západním okraji Prahy roste třetí etapa developerského projektu Nová Chýně, která zahrnuje 17 energeticky úsporných rodinných domů. Zájemci o kvalitní bydlení v atraktivní lokalitě na dosah hlavního města si mohou prohlédnout plně vybavený vzorový dům. Protože dokončení výstavby se předpokládá už letos na podzim, budoucí majitelé se mohou na své nové bydlení těšit již do tří měsíců od podpisu kupní smlouvy. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 15.07.2024

V PROJEKTU REZIDENCE BRODCE SE OTEVŘEL EXKLUZIVNÍ VZOROVÝ DŮM

Tisková zpráva, 15. 7. 2024 – V developerském projektu Rezidence Brodce u Mladé Boleslavi, který zahrnuje celkem 19 moderních řadových domů s vlastní terasou a zahradou, si zájemci o bydlení ve vysokém standardu mohou prohlédnout vzorový dům. Nízkoenergetický projekt s průkazem energetické náročnosti B by měl být dokončen letos na podzim. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 25.06.2024

DRUHÁ ETAPA PROJEKTU LUXUSNÍCH VIL BŘEZOVÝ HÁJ SE BLÍŽÍ K DOKONČENÍ. K NAHLÉDNUTÍ JE PRÉMIOVĚ ZAŘÍZENÝ VZOROVÝ DŮM

Tisková zpráva, 25. 6. 2024 - V obci Předboj finišuje výstavba exkluzivního rezidenčního projektu Březový háj, jenž zahrnuje celkem 19 vil a jeden bungalov. Na své nové majitele čekají poslední tři domy v rámci druhé etapy. Ta roste na západní straně areálu a měla by být celá zkolaudovaná do konce roku. První fáze se 16 nemovitostmi je již úspěšně dokončená a vyprodaná. Pro zájemce je nachystaný vzorový dům, který se stejně jako další vily ze druhé etapy vyznačuje nejvyššími standardy. Výhradní prodej zajišťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 12.06.2024

LUXENT: 3 VĚCI, NA KTERÉ SI DÁT POZOR PŘI KOUPI INVESTIČNÍ NEMOVITOSTI V OBLÍBENÝCH DESTINACÍCH V EU

Tisková zpráva, 12. 6. 2024 – Nákup nemovitosti v zahraničí se stává stále oblíbenější alternativou tuzemských investorů. Kromě možnosti koupit dům či apartmán v příjemné dovolenkové destinaci k vlastnímu využití, totiž tyto nemovitosti nabízejí ve srovnání s Českou republikou vyšší výnos z pronájmu. Ten se na rozdíl od pražských výnosů v rozsahu 3 až 5 % pohybuje mezi 7 a 11 %. Vystoupat však může až přes 20 %. Komplexní proces koupě zahraniční nemovitosti ale vyžaduje pečlivé zvážení řady faktorů ovlivňujících jak celkovou výši investice, tak ziskovost. Roli nehraje jen lokalita nebo stav objektu, ale také právní aspekty, jako jsou například podmínky převodu vlastnictví, daňové povinnosti, případná omezení pro zahraniční investory anebo výše následných měsíčních nákladů. Celý průběh koupě tak může být pro jednotlivce komplikovaný, služby profesionálních makléřů bývají proto v případě realitní investice v cizině nedocenitelné. Rady ohledně tří klíčových oblastí přibližují odbornice realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 08.03.2024

ZÁJEM O INVESTICE DO ZAHRANIČNÍCH REKREAČNÍCH NEMOVITOSTÍ ROSTE. VÝNOS ČINÍ 7 AŽ 11 %, NĚKDE I PŘES 20 PROCENT

Tisková zpráva, 8. 3. 2024 – Koupě rekreační nemovitosti v zahraničí není žádnou novinkou. Postupem času se ale stává mnohem dostupnější alternativou, a tak velká část zájemců o pořízení druhého bydlení dává namísto Česku přednost přímořským destinacím. K oblíbeným lokalitám nyní patří jižní Evropa, Blízký východ, Střední Amerika či dálná Asie. Kupující kromě vlastního rekreačního vyžití u moře láká rovněž možnost výhodné investice do realit v atraktivním prostředí s vysokou mírou zhodnocení. V Praze se v současnosti výnosnost pronájmů pohybuje mezi 3 až 5 %, kdežto v Chorvatsku a ve Španělsku je to mezi 7 a 11 % a například v Dubaji lze dle lokality dosáhnout i na roční výnos přes 20 %. Aktuální situaci na poli zahraničních nemovitosti, vč. propočtů výnosnosti, přibližují experti realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties.

Read More

LUXENT

Vydáno dne: 31.01.2024

ROK 2023 PŘIBRZDIL ZPOČÁTKU I LUXUSNÍ REALITY. ZÁJEM ROSTL O ZAHRANIČNÍ REKREAČNÍ NEMOVITOSTI. LETOŠNÍ ROK PŘINESE LEHKÉ OŽIVENÍ REALITNÍHO TRHU

Tisková zpráva, 31. 1. 2024 – Trh s běžnými nemovitostmi byl v loňském roce kvůli odložené poptávce kupujících, která byla důsledkem vysokých cen bytů, enormních hypotečních sazeb a nedostatečné nabídky, víceméně zamrzlý. Segment exkluzivních nemovitostí v prémiových lokalitách je oproti tomu mnohem stabilnější. Nicméně i na něm se v prvním pololetí projevila pokračující stagnace a k oživení došlo až v druhé polovině roku. Bonitní klientela totiž také vyčkávala a na prodávající vyvíjela tlak ohledně snižování cen. Podle predikcí společnosti Luxent Exclusive - Properties bude trend rostoucí poptávky z konce roku pokračovat i v tom letošním. Běžnému trhu pomůže očekávaný mírný pokles úrokových sazeb. Špičkové luxusní nemovitosti se budou dále dobře prodávat a jejich cena poroste. Zvyšovat se ovšem budou nároky kupujících na kvalitu nemovitostí a realitních služeb. Podle analýz Luxentu bude rozhodně přetrvávat zájem o exkluzivní rekreační vily a apartmány v zahraničí.

Read More