Klient

YIT

resources/f/klienti/53/logo/YIT_CMYK.jpg

http://www.yit.cz

Společnost YIT (výslovnost: vaj aj tý) vstoupila na český trh v roce 2008, kdy akvizicí získala českou firmu Euro STAVOKONSULT. Loni tak firma oslavila 15leté výročí působení v tuzemsku, kořeny finské YIT sahají až do roku 1912 a má tedy za sebou již přes 110 let úspěšného fungování. K hlavním činnostem YIT Stavo patří příprava a realizace developerských projektů. Na český trh přináší bydlení ve finském stylu. Společnost YIT Stavo v České republice dokončila 34 projektů (včetně jednotlivých etap větších celků, které samy o sobě de facto představují středně velké bytové projekty). Ve výstavbě je nyní 5 projektů: Rivi Bachova, Sija Kamýk, Ranta Barrandov III, Toivo Roztyly a dosud největší areál Suomi Hloubětín, kde YIT společně s realizací Lappi Hloubětín vytvořila celou novou městskou čtvrť v Praze včetně mateřské školy. Další projekty, vč. prvního mimopražského, má developer v přípravě. YIT již dokázala splnit svůj ambiciózní plán a zařadila se mezi pětici nejsilnějších developerů na poli rezidenční výstavby v Praze.

Skupina YIT je největší stavební a developerskou firmou ve Finsku a řadí se na přední příčky v celé severní Evropě. Při všech svých stavbách dbá na trvalou udržitelnost a respekt k životnímu prostředí. Realizuje bytové i komerční nemovitosti a soustředí se zejména na projekty rozvoje velkých městských urbanistických celků. Její obrat v roce 2023 dosáhl 2,2 mld. eur. Skupina aktuálně působí v 8 zemích: Finsku, Norsku, Estonsku, Lotyšsku, Litvě, České republice, Slovensku a Polsku. Pracuje pro ni cca 4300 lidí. Akcie společnosti YIT jsou kotovány na burze v Helsinkách.

Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky
Obrázky

YIT

Vydáno dne: 16.04.2019

YIT ZAHÁJILA JIŽ OSMOU ETAPU PROJEKTU SUOMI HLOUBĚTÍN

Developer YIT uvedl do prodeje více než osmdesátku nových bytů ve finském stylu z etapy Pori rezidenčního komplexu Suomi Hloubětín. V pořadí již osmá fáze z celkových deseti zahrnuje dohromady 82 nízkoenergetických jednotek ve třech domech. Jejich výstavbu YIT zahájila letos v březnu, dokončení pak plánuje o dva roky později.

Read More

YIT

Vydáno dne: 11.04.2019

JAK NAJÍT BYT SNŮ POMOCÍ VIRTUÁLNÍ REALITY?

V dnešní době, kdy se moderní technologie rozvíjejí raketovým tempem a jsou neoddělitelnou součástí našeho každodenního života, nemůže zaostávat ani prodej nemovitostí. Developeři a realitní kanceláře tak již běžně využívají sociální sítě, blog, chat, klientské portály a aplikace, natáčejí a sdílejí videa jak ze svých projektů, tak nejrůznější inspirace pro bydlení. A posouvají se dále – k virtuální realitě, kdy si zájemci mohou prohlédnout nový byt, i když ještě není postaven.

Read More

YIT

Vydáno dne: 30.01.2019

YIT SE LONI DAŘILO. PRODALA PŘES 340 BYTŮ A OPĚT PŘEKROČILA OBRAT 1 MILIARDY

Původem finská developerská společnost YIT v loňském roce, kdy oslavila 10 let fungování v Česku, prodala 341 nízkoenergetických bytů a opět dosáhla obratu více než 1 mld. korun. Řadí se tak nadále mezi pětici nejsilnějších hráčů na pražském rezidenčním trhu a svou pozici prostřednictvím nových akvizic a prodejů stále upevňuje. Letos plánuje zahájit výstavbu až 500 bytů ve finském stylu v Praze 5, 9 a 11. Nově se navíc chystá vstoupit do segmentu nájemního bydlení.

Read More

YIT

Vydáno dne: 07.01.2019

YIT ZAHÁJILA PROJEKT RANTA BARRANDOV

Developerská společnost YIT spustila prodej 141 bytů z první etapy nového projektu Ranta Barrandov. Rezidenční komplex osmi domů vyroste ve dvou fázích v Praze 5 a nabídne celkem 259 nízkoenergetických jednotek ve finském stylu. Stavbu prvních čtyř budov započne developer již v 1. čtvrtletí letošního roku a její dokončení plánuje na závěr roku 2020. Zahájení druhé etapy pak chystá na 2. čtvrtletí 2019. Součástí budou i komerční prostory.

Read More

YIT

Vydáno dne: 29.11.2018

AALTO CIBULKA OD YIT HLÁSÍ DOKONČENÍ HRUBÉ STAVBY. BYTY SI LZE NOVĚ PROHLÉDNOUT VE VIRTUÁLNÍ REALITĚ

Společnost YIT posunula do fáze hrubé stavby svůj rezidenční projekt v pražských Košířích s názvem Aalto Cibulka. Dům ve tvaru vlnovky nabídne celkem 250 nízkoenergetických bytů ve finském stylu, z nichž je v současné době prodáno již 40 %. K výběru nového bydlení mohou zájemci navíc nově využít virtuální realitu. Rezidenční komplex s parkem a komerčními prostory plánuje YIT dokončit závěrem příštího roku.

Read More

YIT

Vydáno dne: 07.11.2018

YIT ROZŠÍŘÍ VZNIKAJÍCÍ REZIDENČNÍ ČTVRŤ V PRAZE 9. NOVÝ POLYFUNKČNÍ PROJEKT LAPPI HLOUBĚTÍN PŘINESE 260 BYTŮ I KOMERČNÍ PROSTORY

Developerská společnost YIT, která letos slaví již 10 let na českém trhu, rozšíří vznikající finskou čtvrť v pražském Hloubětíně. Na svůj dosud největší rezidenční areál Suomi Hloubětín vznikající na ploše devíti hektarů, kde najde domov více než 2 500 obyvatel, naváže novým polyfunkčním projektem Lappi Hloubětín. Ten vedle 260 nízkoenergetických bytů ve finském stylu zahrne také rozsáhlé komerční prostory o výměře až 3 500 m2. YIT jej začne stavět ve 2. polovině příštího roku.

Read More

YIT

Vydáno dne: 01.11.2018

PROJEKT KORU VINOHRADSKÁ A ČTVRTÁ ETAPA LAHTI V SUOMI HLOUBĚTÍN HLÁSÍ DOKONČENÍ HRUBÉ STAVBY

Developer YIT dokončil hrubou stavbu bytového domu Koru Vinohradská a do této fáze posunul i výstavbu v pořadí již čtvrté etapy Lahti v rámci vznikající rozsáhlé rezidenční čtvrti Suomi Hloubětín. Koru Vinohradská nabídne 59 nízkoenergetických bytů, z nichž je více než polovina už nyní vyprodaná. Z celkového počtu 104 jednotek etapy Lahti projektu Suomi Hloubětín pak zbývá ke koupi jen necelá třicítka.

Read More

YIT

Vydáno dne: 10.09.2018

YIT DOKONČUJE DALŠÍ DVĚ ETAPY SUOMI HLOUBĚTÍN. OTEVÍRÁ ZDE I VZOROVÝ BYT

Developerská společnost YIT se blíží k dokončení dalších dvou etap svého doposud nejrozsáhlejšího rezidenčního komplexu Suomi Hloubětín v Praze 9. V průběhu září zkolauduje v pořadí již druhou a třetí fázi výstavby Oulu a Turku s téměř dvěma sty nízkoenergetickými jednotkami. V etapě Turku otevře nový vzorový byt ve finském stylu. Ten si budou zájemci i vlastníci bytů moci prohlédnout 12. září v rámci Dne otevřených dveří.

Read More